• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O De Puniet μπροστά από κάποιες εργοστασιακές!
Άρχισαν οι πρώτες γκρίνιες στα paddock...
Νέα 24/03/2012 - 11:05

Η συνύπαρξη των εργοστασιακών μοτοσυκλετών και των CRT, ήταν από τα πιο αναμενόμενα στοιχεία του τεστ στην πίστα της Jerez. Οι ART έδειξαν εντυπωσιακές στα προηγούμενα τεστ, αλλά η έλλειψη επίσημων χρονομετρήσεων άφηνε αμφιβολίες σε κάποιους. Χτες όμως, είχαμε την πρώτη επιβεβαίωση ότι ο De Puniet είναι αρκετά ανταγωνιστικός με την CRT του. Η διαφορά του με τον πρώτο ήταν λιγότερο από 2 δευτ. και το πιο σημαντικό όλων: ήταν πιο γρήγορος από δυο εργοστασιακές MotoGP, αυτές του Barbera και του Abraham...

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη ημέρα στην Jerez", σχολίασε ο Γάλλος. "Αν παραβλέψουμε κάποια μικρά προβλήματα τεχνικής φύσεως και μια πτώση που είχαμε, όλα δουλεύουν πολύ καλά Οι χρόνοι μας είναι πολύ καλοί. Η πτώση με έθεσε εκτός για αρκετό διάστημα, όμως η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά στην άλλη μοτοσυκλέτα και κατάφερα να τερματίσω 11ος, μπροστά από κάποιες εργοστασιακές. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από την πρώτη ημέρα. Είναι πολύ ικανοποιητικό να βλέπουμε όλη την σκληρή δουλειά του χειμώνα να αποδίδει.... και τώρα που είμαστε όλοι στην ίδια πίστα, μπορούμε να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε. Εύχομαι να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και αύριο (σ.σ. σήμερα). Δουλέψαμε στα εμπρός πιρούνια, στα ηλεκτρονικά συστήματα και στο κιβώτιο ταχυτήτων"

 

Το κατόρθωμα αυτό του De Puniet, δεν πέρασε απαρατήρητο και ήδη είχαμε τις πρώτες γκρίνιες στα paddock. Η ART είναι - άλλωστε - παιδί της Aprilia και η ιδέα των CRT ήταν να μην αναμειχθούν καθόλου τα εργοστάσια. Με το πλεονέκτημα του επιπλέον καυσίμου και των διπλάσιων κινητήρων (που θα μπορούν να χρησιμοποιούν καθ' όλη την σεζόν), η Aprilia έχει την δυνατότητα να παρουσιαστεί ακόμα γρηγορότερη.... ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχάσουν ότι η Επιτροπή έχει την δυνατότητα να ανακαλέσει την ιδιότητα "CRT" οποιαδήποτε στιγμή, έτσι η Aprilia πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την ART!

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: “Καλύτερα απ’ ότι περίμενα”

« Προηγούμενο άρθρο

Διαφωνία Lorenzo και Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα