• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro: Τέλος οι δοκιμές στην Imola
Διαπιστώθηκε πρόβλημα στα φέρινγκ
Νέα 19/03/2012 - 11:04

Το ντεμπούτο που περίμενε τόσο πολύ ο Pirro δεν πήγε - τελικά - όπως θα ήλπιζε, καθώς οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν πρόωρα για τον Ιταλό και την ομάδα του Gresini. Το Σάββατο, στους πρώτους γύρους στην Imola, αποκαλύφθηκε ένα θέμα με τα φέρινγκ της Honda-FTR και το πρόβλημα γινόταν πιο έντονο καθώς αυξανόταν η ταχύτητα.

 

"Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καινούργια και είναι λογικό να υπάρχουν κάποια προβλήματα" δήλωσε ο μάνατζερ της ομάδας, Fausto Gresini. "Το κάτω μέρος του φέρινγκ (η κοιλιά) βρίσκει στην πίστα υπό ορισμένες συνθήκες και για να διορθωθεί αυτό πρέπει να κάνουμε αλλαγές στην ίδια την μοτοσυκλέτα"

 

"Γι' αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να σταματήσουμε το τεστ, ώστε να ξεκινήσουμε άμεσα εργασίες προς επίλυση του συγκεκριμένου θέματος πριν κατευθυνθούμε προς Jerez. Οι γύροι που κάναμε ήταν σημαντικοί. Ολοκληρώσαμε 50 γύρους στο 1.51 παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό μας έδωσε αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για το μέλλον και τώρα πρέπει να τακτοποιήσουμε μερικές μόνο λεπτομέρειες".

 

Από την πλευρά του, ο Pirro σχολίασε: "Υπό κανονικές συνθήκες, θέλεις περίπου 3 μήνες για να κατασκευάσεις μια μοτοσυκλέτα. Δυστυχώς, δεν είχαμε τόσο διάστημα στην διάθεσή μας... πρέπει να δουλέψουμε αρκετά στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας... στην Jerez ελπίζω να είμαι σε απόσταση 5 δευτερολέπτων από τους πρώτους"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν έχει φωτογραφίες...

« Προηγούμενο άρθρο

Η Imola ετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA