• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Imola ετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη...
...Max Biaggi εναντίον Carlos Checa
Νέα 19/03/2012 - 19:57

H Ιταλική πίστα ετοιμάζεται για να υποδεχτεί τον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος Superbike - τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Γηραιά Ήπειρο - την 1η Απριλίου.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας σηματοδοτεί την 10η φορά που επισκέπτονται την πίστα τα Superbike και αναμφίβολα υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες που σχετίζονται με τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς.

 

Κατ' αρχήν έχουμε την μονομαχία Checa-Biaggi. Οι δυο βετεράνοι οδηγοί έδειξαν τα δόντια τους στον πρώτο αγώνα στην μακρινή Αυστραλία, ωστόσο στο προσκήνιο έχουν αναδειχθεί μερικοί ακόμη δυνατοί αναβάτες, όπως ο Tom Sykes (Kawasaki), ο Marco Melandri (BMW), o Leon Haslam (BMW) και ο Jonathan Rea (Honda), οι οποίοι έχουν τις προδιαγραφές να ξεχωρίσουν και να πετύχουν νίκες εις βάρος των δυο πρώτων.

 

Στην συνέχεια, θυμίζουμε ότι σε αυτήν την πίστα ο Max Biaggi κλείδωσε το Πρωτάθλημα SBK το 2010, αν και δεν έχει κερδίσει ακόμη στην συγκεκριμένη πίστα...

 

Ο Carlos Checa έχει τρεις νίκες στην συγκεκριμένη πίστα - μαζί με τους Regis Laconi και Ruben Xuas - και την ευκαιρία να πετύχει την 4η του και να μείνει μόνος πρώτος. Λίγο πίσω τους βρίσκουμε τους Colin Edwards με 2 νίκες, και τους Troy Bayliss, Neil Hodgson, Chris Vermeulen, Alexandre Barros, Noriyuki Haga και Michel Fabrizio, ο καθένας τους με μια νίκη.

 

H Ducati είναι μακράν ο καλύτερος κατασκευαστής με 11 νίκες στους 17 αγώνες, ενώ στην δεύτερη θέση είναι η Honda με 5 και η Aprilia με 1.

 

Επόμενο άρθρο »

Pirro: Τέλος οι δοκιμές στην Imola

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα μασκότ της Ducati!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα