• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Yamaha και Michelin τον πρώτο λόγo στο warm up
Τρεις Yamaha βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του warm up των motoGP στη Jerez, με τον poleman Jorge Lorenzo να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο και να κινείται σταθερά μέσα στο 1'40".
Νέα 30/03/2008 - 00:00
  • Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα

    Τρεις Yamaha βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του warm up των motoGP στη Jerez, με τον poleman Jorge Lorenzo να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο και να κινείται σταθερά μέσα στο 1'40".

    Η θερμοκρασία οδοστρώματος και αέρα ήταν στους 15 βαθμούς Κελσίου, με το ποσοστό υγρασίας να είναι στο 68%. Μέχρι την ώρα διεξαγωγής του αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, σίγουρα οι συνθήκες θα βελτιωθούν.

    Τον ακολούθησε ο Colin Edwards που ήταν μόλις 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Valentino Rossi, ο πρώτος -και μοναδικός- αναβάτης της Bridgestone που βρέθηκε στην πρώτη εξάδα.

    O Iταλός ήταν 4 δέκατα πιο αργός από τους Lorenzo - Edwards, ενώ σημείωσε και την μεγαλύτερη τελική της διαδικασίας με 278,5km/h.

    Ο Nicky Hayden ήταν ο γρηγορότερος αναβάτης της Honda σημειώνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Andrea Dovizioso του JiR Τeam Scot, που ετοιμάζεται για τον 100ο του αγώνα, να τον ακολουθεί.

    Έκτος ήταν ο Dani Pedrosa που ήταν σχεδόν επτά δέκατα πιο αργός από τον Lorenzo. Στην έβδομη θέση βρέθηκε ο Loris Capirossi με την GSV-R της Rizla Suzuki, ενώ την οχτάδα συμπλήρωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner με τον χρόνο του να είναι οχτώ δέκατα πιο αργός από του Lorenzo.

    Σύμφωνα με τους οργανωτές, περισσότεροι από 130.000 θεατές αναμένεται να βρεθούν στην πίστα της Ανδαλουσίας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες των κατηγοριών. Μεταξύ αυτών και ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος που θα φτάσει στην πίστα με ελικόπτερο...

    Επόμενο άρθρο »

    O Schumacher εντυπωσιάζει σε αγώνα μοτοσυκλέτας

    « Προηγούμενο άρθρο

    Jerez: Η απάντηση της Honda

    Χορηγοί