• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα δούμε το ηλεκτρικό superbike της Vectrix;
Αναβιώνουν οι φήμες από την Αμερική
Νέα Αγοράς 06/03/2012 - 14:36

Οι φήμες για την δημιουργία του ηλεκτρικού superbike της Vectrix, βγήκαν και πάλι στην επιφάνεια μετά την Indianapolis Dealer Expo, που έγινε τον Φεβρουάριο στην Αμερική.

 

Η Vectrix, κατασκευαστής ηλεκτρικών scooter, είχε ανακοινώσει την δημιουργία της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας, ήδη από το 2007, χωρίς όμως τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά από τότε, εγκαταλείποντας την ιδέα την ίδια χρονιά!

 

Αν και παρέμεινε μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής και πώλησης ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών στην Αμερική, εν τούτοις το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε για την ανάπτυξη του πρώτου Vectrix VX-1 ήταν επώδυνο και δρομολόγησε ραγδαίες εξελίξεις για το μέλλον της, καταλήγοντας στην χρεοκοπία.

 

Στην συνέχεια εξαγοράστηκε από την Κινέζικη εταιρεία κατασκευής μπαταριών, Gold Peak, συνεχίζοντας όμως να παραμένει στο «παιχνίδι» της ηλεκτροκίνησης, παρουσιάζοντας καινούργιες εκδόσεις των ηλεκτροκίνητων scooter της, VX-1 και VX-2.

 

Είναι προφανές – αν δεχθούμε τις φήμες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού – ότι η Vectrix θεωρεί τώρα την κατάλληλη εποχή για να αναβιώσει το συγκεκριμένο project, αν και οι ίδιοι οι Αμερικανοί εμφανίζονται σκεπτικοί με την είδηση αυτή, καθώς αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ενδεχομένως να αποτελεί γνωστή πρακτική της εταιρείας για να προσεταιριστεί καινούργιους dealers για τα ηλεκτροκίνητα scooter της.

 

Επόμενο άρθρο »

SIDI, η εξέλιξη της τεχνολογίας…

« Προηγούμενο άρθρο

Τρεις Ducati στην κορυφή!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA