• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρεις Ducati στην κορυφή!
Στα βραβεία 2012 του περιοδικού Motorrad
Νέα Αγοράς 04/03/2012 - 21:44

Τρεις Ducati, η Diavel, η Multistrada 1200 και η εκπληκτική 1199 Panigale, ψηφίστηκαν από περισσότερους από 39.000 αναγνώστες, οι καλύτερες μοτοσυκλέτες του 2012 - σε τρεις από τις οκτώ κατηγορίες - του έγκυρου Γερμανικού περισοδικού. Motorrad, στην ψηφοφορία για την "Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς 2012"

 

Το Γερμανικό περιοδικό, ένα από τα πιο ευπώλητα περιοδικά στην Ευρώπη, ψήφισε επίσης την Ιταλική εταιρεία ως τον πιο επιτυχημένο κατασκευαστή!

 

Η ολοκαίνουργια και επαναστατική Ducati 1199 Panigale, πήρε το βραβείο "Best Sport Motorcycle" με ποσοστό 41.2%, αφήνοντας την δεύτερη - BMW S 1000RR - με μεγάλη διαφορά πίσω. Πολύ σημαντική διάκριση και για την Ducati Diavel Cromo, που ανακηρύχθηκε "Best Naked Motorcycle" με 9.7% σε μια κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό, αφήνοντας πίσω της την Triumph Speed Triple. Τέλος, η Ducati Multistrada 1200 S Touring, βραβεύτηκε ως η καλύτερη "All-rounder" μοτοσυκλέτα, με το εντυπωσιακό 23.9%, 10% μπροστά από την BMW K 1300S.

 

Άλλη μια αναγνώριση για την Ducati, αποτελεί το γεγονός ότι οι αναγνώστες του περιοδικού της έδωσαν τον τίτλο "best in style and design". Όλα τα παραπάνω λοιπόν, συνετέλεσαν ώστε η Ducati να εδραιωθεί ως ο "Προτιμώμενος Κατασκευαστής για το 2012", με ποσοστό 52%, αφήνοντας την BMW και την Triumph, στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 

Πέρα από τις προαναφερθείσες διακρίσεις και αναγνωρίσεις για τον Ιταλό κατασκευαστή, η Hypermotard 1100 EVO SP έκανε επίσης αισθητή την παρουσία της, παίρνοντας την 2η θέση στην κατηγορία "Best Enduro/Supermoto", με την BMW 1200R GS Adventure να κατακτά την πρωτιά.

 

"Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι με τα εντυπωσιακά βραβεία και τις πολλές αναγνωρίσεις που κερδίσαμε", σχολίασε ο Gabriele Del Torchio, Πρόεδρος της Ducati Motor Holding. "Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την εταιρεία μας και μια ανταμοιβή για όλους όσοι εργάστηκαν τόσο σκληρά για την ποιότητα και την καινοτομία των μοτοσυκλετών μας. Είναι ένα αποτέλεσμα που οφείλεται επίσης, στην εκτεταμένη παρουσία μας στην Γερμανία, μια απαιτητική αγορά στην οποία η υψηλή ποιότητα αποτελεί κριτήριο επιτυχίας και αναγνώρισης της πολύ καλής δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια".

 

Επόμενο άρθρο »

Θα δούμε το ηλεκτρικό superbike της Vectrix;

« Προηγούμενο άρθρο

O Bradley Smith στην SIDI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA