• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Spies την δεύτερη ημέρα δοκιμών
Πολύ καλή η αίσθηση της M1 στην βροχή
Νέα 29/02/2012 - 13:49

Ο Ben Spies και ο Jorge Lorenzo επέστρεψαν σήμερα το πρωί στην πίστα της Sepang, με τους αναβάτες της εργοστασιακής Yamaha να έχουν, για μια ακόμη ημέρα, την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και για πρώτη φορά στην βροχή.

 

Το πρωινό εμφανίστηκαν και οι δυο βελτιωμένοι σε σχέση με χτες, τελειώνοντας την ημέρα στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Ο Spies εστίασε σήμερα στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του τόσο για την βροχή όσο και σε στεγνές συνθήκες, ενώ ο ομόσταυλός του συγκεντρώθηκε περισσότερο στο να βελτιώσει την απόδοση της ισχύος της M1 του.

 

Ben Spies: «Σήμερα τα πήγαμε καλά, η βροχή έκανε και πάλι την εμφάνισή της, αλλά προλάβαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε πριν το μεσημεριανό: την χρήση διαφορετικών πλαισίων και κάποιες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά, με τις οποίες μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Περιμέναμε να κοπάσει κάπως η βροχή, αλλά η πίστα ήταν ακόμη πολύ βρεγμένη. Μέχρι σήμερα, δεν είχαμε οδηγήσει τις 1000cc στην βροχή… προσωπικά, δεν έχω οδηγήσει ποτέ σε αυτήν την πίστα με βροχή κι έτσι ήταν πολύ θετικό ότι κάναμε λίγους γύρους. Είχα καλή αίσθηση από την μοτοσυκλέτα στην βροχή. Σχεδόν αμέσως δεν με προβλημάτισε καθόλου κι έτσι οδηγήσαμε σε αυτές τις συνθήκες παρά την ολισθηρότητα του εδάφους. Έχουμε πολλά να κάνουμε αύριο κι έτσι ευχόμαστε να μην βρέχει!»

 

Jorge Lorenzo: «Σήμερα βελτιώσαμε κάπως την σχέση γκαζιού και κινητήρα… είναι πιο εύκολη και πιο ομαλή στην οδήγηση, ένα μεγάλο βήμα εμπρός σε σχέση με χτες. Είχαμε την ευκαιρία να τεστάρουμε την M1 σε βροχή, για πρώτη φορά, και ήμασταν πολύ γρήγοροι, έτσι αυτό είναι πολύ θετικό και μας δίνει το κίνητρο να βελτιώσουμε πιο πολύ την μοτοσυκλέτα. Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε όλα αυτά που θέλαμε, έτσι όλα είναι καλά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόοδο βλέπουν στην Ducati…

« Προηγούμενο άρθρο

Θεαματική βελτίωση του Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα