• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θεαματική βελτίωση του Dovizioso
Την δεύτερη ημέρα δοκιμών… ελέω Honda!
Νέα 29/02/2012 - 13:14

Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας, είδε τον Andrea Dovizioso να βελτιώνεται θεαματικά – έβαλαν το χεράκι τους και οι Honda, που έμειναν εκτός – σε σχέση με χτες (11ος), σημειώνοντας χρόνο 2.1.522 και τερματίζοντας στην 3η θέση.

 

«Χτες αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα με τα φρένα και τα ηλεκτρονικά», δήλωσε. «Δυστυχώς χάσαμε όλο το πρωινό για να τα επιδιορθώσουμε και στην συνέχεια άρχισε να βρέχει… Αυτά συμβαίνουν όμως στις δοκιμές. Σήμερα ήμουν σε θέση να πιέσω πολύ, τερματίζοντας με 2/10 διαφορά από τον Lorenzo και τον Spies. Είμαι χαρούμενος, αλλά χωρίς τις Honda δεν βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα»

 

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Honda, ο «Dovi» ακόμη προσπαθεί να συνηθίσει την M1…

 

«Είναι διαφορετική μοτοσυκλέτα από την Honda, από πολλές απόψεις, και πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα. Το προηγούμενο τεστ ήταν πολύ σημαντικό για να κατανοήσω τα χαρακτηριστικά της και σταδιακά προσαρμόζομαι. Τώρα μπορώ να φρενάρω πιο δυνατά και βελτίωσα άλλες σημαντικές λεπτομέρειες»

 

Αν και ο Stoner είναι ο κυρίαρχος των δοκιμών, ωστόσο ο Dovizioso βλέπει πιο πολύ προς τον Lorenzo…

 

«Ο Jorge είναι το δικό μου σημείο αναφοράς», εξομολογήθηκε «όχι τόσο για τους χρόνους του, γιατί ακόμη και ο Spies μπορεί να αποδειχθεί πολύ γρήγορος, αλλά περισσότερο για την σταθερότητά του και την βελτίωση που δείχνει στους αγώνες. Τον μελετώ για να μπορέσω με την σειρά μου, να εκμεταλλευτώ την μοτοσυκλέτα μου»

 

Η κακοκαιρία, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, εμπόδισε τον Ιταλό να συνεχίσει τους γύρους του, αναγκάζοντάς τον να γυρίσει νωρίς στα pits…

 

«Είχα δοκιμάσει χτες στην βροχή, χωρίς κάποιο πρόβλημα… αλλά από την άλλη, εδώ στην Sepang ο καιρός είναι ένα θέμα… Κάνει πολύ ζέστη και η βρεγμένη πίστα έχει μεγαλύτερη πρόσφυση από το κανονικό»

 

«Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από πλευράς καιρού, αύριο. Για την ώρα είμαι χαρούμενος. Από φυσικής κατάστασης δεν είμαι 100%, όμως ο ώμος μου είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα τεστ. Μπορώ να οδηγήσω καλά και να κάνω καλούς χρόνους»

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Spies την δεύτερη ημέρα δοκιμών

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II: Τελικά αποτελέσματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα