• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επιστροφή στις πίστες
Ξεκινούν από αύριο οι δοκιμές στην Sepang
Νέα 27/02/2012 - 17:23

Τέσσερις εβδομάδες μετά το επίσημο τεστ της χρονιάς, στην Sepang της Μαλαισίας, οι ομάδες του MotoGP και οι αναβάτες επιστρέφουν στην πίστα της Μαλαισίας αύριο (Τρίτη μέχρι Πέμπτη) για να συνεχίσουν την εξέλιξη των 1000cc μοτοσυκλετών τους, μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στο Κατάρ, στις 8 Απριλίου.

 

Στο πρώτο τεστ της χρονιάς, με τις νέες 1000cc μοτοσυκλέτες που ήταν φανερά πιο γρήγορες από τις 800cc πέρυσι, ο Casey Stoner ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής, καθώς τερμάτισε πρώτος με διαφορά πάνω του μισού δευτερολέπτου από τον δεύτερο.

 

Οι αναβάτες της Yamaha, Jorge Lorenzo και Ben Spies, οι οποίοι έφτασαν νωρίτερα στην Μαλαισία για να παραβρεθούν στην MotoXpo, στην Kuala Lumpur, δήλωσαν έτοιμοι να δώσουν στην ομάδα τους νέες πληροφορίες σχετικά με την βελτιστοποίηση της 1000cc YZR-M1. Το δίδυμο θα πλαισιωθεί εκ νέου από τους δοκιμαστές αναβάτες, Waturu Yoshikawa και Katsuyuki Nakasuga.

 

Ο Valentino Rossi ολοκλήρωσε το προηγούμενο τεστ, ικανοποιημένος με τις αλλαγές στο μπροστινό τμήμα της GP12 και επιστρέφει στην Sepang για να συνεχίσει με την επισπευσμένη διαδικασία εξέλιξης της Ducati, μαζί με τον ομόσταυλό του, Nicky Hayden και τον δοκιμαστή Franco Battaini. Ο Hayden επιστρέφει στην πίστα σε καλύτερη φυσική κατάσταση, μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο στις αρχές του μήνα, η οποία τον εμπόδισε να αποδώσει τα μέγιστα στο προηγούμενο τεστ.

 

Ο Andrea Dovizioso και ο Cal Crutchlow της Monster Yamaha Tech 3, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, ενώ ο Karel Abraham (Cardion AB Racing) και ο Hector Barbera (Pramac Racing) θα επιστρέψουν με τους υπόλοιπους, μετά την συμμετοχή τους στις ιδιωτικές δοκιμές της Jerez, την περασμένη εβδομάδα.

 

O Alvaro Bautista θα ανέβει για δεύτερη φορά στην Gresini Honda, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, Stefan Bradl, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει περισσότερη πολύτιμη - για την συνέχεια - εμπειρία, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία, με την LCR Honda.

 

Οι αναβάτες των CRT που θα είναι παρόντες, συμπεριλαμβάνουν τον Colin Edwards πάνω στην Suter-BMW, τον Ivan Silva της Avintia Racing και τον Yonny Hernandez που θα συνεχίσει την εξέλιξη της FTR-Kawasaki.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Sepang II Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: "Θέλαμε το βάθρο και στους 2 αγώνες!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα