• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: "Θέλαμε το βάθρο και στους 2 αγώνες!"
"Πολύ ωραίο συναίσθημα να ξεκινάς την σεζόν υγιης!
Νέα 27/02/2012 - 15:22

H έκπληξη των κατατακτήριων 1 δοκιμών στο Phillip Island της Αυστραλίας, Jonathan Rea, εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του, σχολιάζοντας εκτενώς την κατάσταση με τα ελαστικά στην πίστα της Αυστραλίας. Στο τέλος βέβαια, οι πόντοι έχουν σημασία και αυτό φάνηκε να εκτιμά ιδιαίτερα ο Βρετανός, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο στόχος της ομάδας ήταν το βάθρο και στους δυο αγώνες.

 

"Έχουμε συγκεντρώσει αρκετούς πόντους για να πάμε στην Imola, ωστόσο θέλαμε να ανέβουμε στο βάθρο και στους δυο αγώνες. Ειλικρινά, ένιωθα σαν να είχα χαλασμένο ελαστικό στον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο αγώνα δεν θέλαμε να βρεθούμε μπροστά στο ίδιο πρόβλημα, έτσι σκεφτόμασταν την επιλογή να αλλάξουμε ελαστικά. Ωστόσο, η λογική μας και οι δοκιμές που κάναμε στην πίστα εδώ, μας υπαγόρευσαν να κρατήσουμε αυτά τα ελαστικά (τα σκληρότερα) στην ζέστη. Αμέσως διαπίστωσα ότι είχα καλύτερη πρόσφυση... οκ, η θερμοκρασία ήταν υψηλότερη - πράγμα που ήταν αντίθετο στην λογική μας - όμως τα ελαστικά ένιωθαν όπως έπρεπε και ήμουν σε θέση να πηγαίνω γρήγορα και με σταθερότητα μέχρι τους τελευταίους πέντε γύρους, όταν η αντοχή των ελαστικών μειώθηκε..."

 

"Ένιωθα φρέσκος και δυνατός και στους δυο αγώνες και τα παιδιά εργάστηκαν πολύ καλά όλο το Σ/Κ. Είχαμε μια μικρή πτώση το Σάββατο, αλλά τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά με τον κανονισμό περί μιας μοτοσυκλέτας, και με έβγαλαν και πάλι στην πίστα. Πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτή η πίστα είναι κάπως ιδιαίτερη για τα ελαστικά... πόσο διάστημα είσαι στα πλάγια και τι ζέστη δημιουργείται στο ελαστικό. Τώρα πηγαίνουμε σε πίστες ευνοϊκές για εμάς και υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει πίσω στην βάση μας. Τα παιδιά πρέπει να μας δώσουν παραπάνω ταχύτητα, αυτό είναι αναμφίβολα μέσα στο πρόγραμμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοήθησαν αυτό το Σ/Κ, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να ξεκινάς την σεζόν έτοιμος και υγιείς και ανυπομονώ για τον δεύτερο αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επιστροφή στις πίστες

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: "Πετάω στα σύννεφα...!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα