• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: "Δεν είμαι δυσαρεστημένος..."
"Πολύτιμοι οι 8 πόντοι για την συνέχεια"
Νέα 26/02/2012 - 18:49

Ο Eugene Laverty κατόρθωσε να δώσει το παρών στην σχάρα εκκίνησης του πρώτου αγώνα SBK της φετινής σεζόν, παρά το γεγονός ότι είχε τραυματισμένο το χέρι του, μερικά μικροπροβλήματα με τα πόδια του και την ήπια διάσειση που έπαθε την Παρασκευή στις κατατακτήριες 1.

 

Παρ' όλα αυτά, ο Ιρλανδός πρέπει να είναι υπερήφανος για την εμφάνισή του στο Phillip Island και είναι δεδομένο ότι όταν επιστρέψει 100% έτοιμος στον δεύτερο αγώνα στην Imola, θα μπορεί να κονταροχτυπηθεί με τους πρώτους αναβάτες.

 

Αν και στον πρώτο αγώνα εγκατέλειψε, ο νέος αναβάτης της Aprilia πλασαρίστηκε στην διόλου ευκαταφρόνητη 8η θέση στον δεύτερο αγώνα.

 

Σχολιάζοντας τους αγώνες σήμερα, ο Laverty είπε: "Στο τέλος, αν σκεφτούμε τι συνέβη, δεν είμαι δυσαρεστημένος. Θα ήμουν βέβαια, πιο χαρούμενος με δυο θέσεις στην πρώτη δεκάδα. Ήταν κρίμα που δεν κατάφερα να τερματίσω στον πρώτο αγώνα... ο δεύτερος ήταν το ίδιο δύσκολος αναμφίβολα, εξαιτίας των τραυματισμών μου, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και με τους 8 πόντους, οι οποίοι μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι σε ένα τόσο μεγάλο και δύσκολο Πρωτάθλημα".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αγώνας 2: Ανέκαμψε ο Checa στην 1η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: "Συγκεντρώθηκα και τα έδωσα όλα...."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα