• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: "Συγκεντρώθηκα και τα έδωσα όλα...."
Ο Ιταλός μιλά για το μεγάλο come-back!
Νέα 26/02/2012 - 18:21

Το Phillip Island δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο του Max Biaggi, ούτε ήταν γενικά η καλύτερη πίστα για την Aprilia RSV4, αλλά ο "Μαύρος Κουρσάρος" (Corsaro Nero), έσπασε το ρόδι με την επικράτησή του στον πρώτο αγώνα, ενώ και στον δεύτερο αγώνα εντυπωσίασε, παίρνοντας την 2η θέση από μια ατυχία στον πρώτο γύρο που τον άφησε τελευταίο.

 

Αναμφίβολα ο εναρκτήριος αγώνας προσέφερε αρκετά συμπεράσματα, αλλά το συναρπαστικότερο κομμάτι του, αυτό που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους φαν του είδους, ήταν η απίστευτη ανάκαμψη του Ιταλού, ο οποίος αν και υπολειπόταν 8 δευτερόλεπτα, έδειξε τεράστια αποφασιστικότητα, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση.

 

"Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, το σημερινό ήταν αρκετά ικανοποιητικό για εμένα", δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης. "Δούλεψα ακατάπαυστα, χωρίς να υπολογίζω σωματικό κόπο, και κατά την διάρκεια των δοκιμών εδώ, στο Phillip Island, πραγματικά δοκιμάσαμε πάρα πολλά πράγματα και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Στον πρώτο μας αγώνα με την καινούργια μου ομάδα είμαστε μπροστά και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τα παιδιά όσο και την Aprilia για αυτό".

 

"Ο πρώτος αγώνας ήταν πολύ καλός, ενώ ο δεύτερος ήταν καλύτερος. Μετά την έξοδό μου από την πίστα, η μόνη μου σκέψη ήταν να συγκεντρωθώ και να τα δώσω όλα, γιατί το να επιστρέφεις από την τελευταία θέση είναι κάπως ριψοκίνδυνο. Τα καταφέραμε. Φεύγουμε με δυο πολύ καλά αποτελέσματα και τώρα το μόνο που μας μένει είναι να διατηρηθούμε στα ίδια ύψη απόδοσης και στον επόμενο αγώνα, στην Imola".

 

Επόμενο άρθρο »

Laverty: "Δεν είμαι δυσαρεστημένος..."

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: "Ξεπέρασα τα όρια..."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα