• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: «Πρέπει να δουλέψω το στυλ μου»
και να βελτιώσουμε τα ηλεκτρονικά
Νέα 26/02/2012 - 16:41

Αν και πήγε στην Jerez, έχοντας οδηγήσει την μοτοσυκλέτα σε ιδιωτικές δοκιμές στην Ιταλία, εν τούτοις, ο Danilo Petrucci πήρε μια πραγματική γεύση της Ioda CRT του κατά την διάρκεια του τριήμερου τεστ στην πίστα της Ανδαλουσίας.

 

Παρά το γεγονός ότι δεν παρέμεινε στην πίστα όσο θα ήθελε, εξαιτίας δυο πτώσεων (την Τρίτη το απόγευμα και την Τετάρτη το πρωί), ο 21χρονος αναβάτης έφυγε από τις δοκιμές με ξεκάθαρη εικόνα του τι χρειάζεται για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, πριν τον πρώτο αγώνα του MotoGP της φετινής σεζόν.

 

«Έχασα σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα εξαιτίας των πτώσεων», δήλωσε απογοητευμένος, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών. «Είναι κρίμα, διότι δείξαμε μεγάλη δυναμική. Η μηχανή στήθηκε σε μόλις ένα μήνα, έτσι και μόνο που είμαστε εδώ είναι ένα θαύμα! Έχουμε κινητήρα Superstock, ατσάλινα φρένα και πέτυχα 1.46.6 καλύτερο χρόνο, πράγμα πολύ καλό. Είμαστε κοντά στους υπόλοιπους και αυτό με κάνει χαρούμενο»

 

Ο Petrucci ξεκίνησε την Δευτέρα, χρησιμοποιώντας το καινούργιο πλαίσιο που σχεδίασε η Ioda. Ολοκλήρωσε την ημέρα με χρόνο 1.43.3, τον οποίο δεν κατάφερε να βελτιώσει την επομένη, λόγω της πτώσης του. Συνέχισε την Τετάρτη, βελτιώνοντας τον χρόνο του κατά 1.7 δευτερόλεπτα, κάνοντας 62 γύρους συνολικά. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως, είναι το γεγονός ότι αυτός και η ομάδα φαίνεται ότι βρήκαν που ακριβώς πρέπει να εστιάσουν, πριν τις επίσημες δοκιμές στις 8 και 9 Μαρτίου.

 

«Πρέπει να βελτιώσω το στυλ μου», υπογράμμισε ο δεύτερος στα World Superstock 1000. «Το στυλ μου διαφέρει από εκείνο των υπολοίπων αναβατών… αυτοί είναι συνηθισμένοι στις δυνατές μοτοσυκλέτες και στα ελαστικά της Bridgestone. Πρέπει να δουλέψουμε και στα ηλεκτρονικά συστήματα. Τώρα περιμένουμε το επόμενο τεστ του Μαρτίου, όταν θα έχουμε στην διάθεσή μας και την οριστική έκδοση της μοτοσυκλέτας, αυτή που θα χρησιμοποιήσουμε στο πρώτο Grand Prix του Κατάρ».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αγώνας1: O Biaggi 1ος, έπεσε ο Checa

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Σημαντική πρόοδος για Moncayo-Faubel

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα