• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η KAWASAKI στην Αυστραλία για δοκιμές, απειλεί ο Ezpeleta...
O Olivier Jacque ετοιμάζεται να δοκιμάσει την ZX-RR του 2009...
Νέα 14/01/2009 - 13:27
Mπορεί η επίσημη Kawasaki να ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα motoGP, ωστόσο στην πίστα του Eastern Creek στην Αυστραλία, ο Olivier Jacque ετοιμάζεται να δοκιμάσει την ZX-RR του 2009 την οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα οδηγούσαν στις πρώτες δοκιμές του νέου έτους που θα γίνουν στις αρχές Φλεβάρη στη Sepang οι Μarco Melandri - John Hopkins.

Ο Γάλλος θα τεστάρει τον ολοκαίνουργιο τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα καθώς επίσης και νέο πλαίσιο στις δοκιμές που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο 17/1.

 Στη συνέχεια η ομάδα δοκιμών θα μετακομίσει στο Phillip Island όπου θα πραγματοποιήσει νέες δοκιμές. Και ενώ το team του Michael Bartholemy πλέον, μιας και σε αυτόν έχουν μείνει οι μοτοσικλέτες, ο εξοπλισμός και οι τεχνικοί της ομάδας, βρίσκεται στην Αυστραλία για δοκιμές, ο ισχυρός άνδρας της Dorna, Carmelo Ezpeleta ψάχνει να βρει τρόπο για να εξασφαλίσει την παρουσία των ZX-RR στο νέο Πρωτάθλημα. Παράλληλα εξαπολύει επίθεση στο πράσινο εργοστάσιο το οποίο προτίθεται να σύρει μέχρι τα δικαστήρια σε περίπτωση που δεν τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Dorna.

«Είναι μια συμφωνία που έχει η Dorna με τον σύνδεσμο των κατασκευαστών και που ισχύει μέχρι το 2011. Τον περασμένο Σεπτέμβρη κάθε κατασκευαστής μας ενημέρωσε για το πόσες μοτοσικλέτες θα κατεβάσει στο Πρωτάθλημα. Μεταξύ αυτών ήταν και η Kawasaki. Δεν υπάρχει ποινή, αλλά η συμφωνία δεν μπορεί να σπάσει. Σας διαβεβαιώνων ότι δεν θα επιστρέψω να σπάσει το συμβόλαιο. Από τη στιγμή που μας είπαν ότι όλα τα έξοδα έχουν καλυφθεί τους πρότεινα να τρέξουν το 2009. Σε αντάλλαγμα θα τους επιτρέψω να μην τρέξουν το 2010 και 2011 χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες», είπε ο Ισπανός και πρόσθεσε: «Μας είπαν ότι το πρόβλημα είναι ότι έχουν κινητήρες για μόνο το 25% των αγώνων και πως δεν θέλουν να εξελίξουν άλλους. Έτσι λοιπόν έψαξα στη Γαλλία για μια εταιρία που θα αναλάβει να κάνει αυτή τη δουλειά. το τελευταίο εμπόδιο είναι να συναντηθούν οι Ιάπωνες με αυτούς τους ανθρώπους και να αποδεχθούν το πρόγραμμα δουλειάς τους. Νομίζω ότι όλα μπορούν να λυθούν. Εξάλλου, ο Οlivier Jacque δοκιμάζει στο Eastern Creek αυτές τις ημέρες. Manager της ομάδας θα συνεχίσει να είναι ο Michael Bartholemy και είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε την παρουσία των John Hopkins, Marco Melandri. Όπως και να 'χει το πρόβλημα είναι της Kawasaki. Aν δεν τρέξουν, θα τους πάω στα δικαστήρια».

Επόμενο άρθρο »

Ducati Desmosedici GP9: Επαναστατική, αλλά όχι για ...ρομαντικούς

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Τι είπαν οι οδηγοί της DUCATI;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA