• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Τι είπαν οι οδηγοί της DUCATI;
Οι απόψεις τους για τη χρονιά που ξεκινάει...
Νέα 14/01/2009 - 13:05
ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Τι είπαν οι οδηγοί της Ducati;

 Παραδοσιακά οι οδηγοί έχουν τον πρώτο λόγο στην παρουσίαση της ομάδας DUCATI MARLBORO TEAM. Έτσι την πρώτη μέρα του «Wrooom» ο Casey Stoner και ο νέος ομόσταυλος (team-mate) του Nicky Hayden έδωσαν τις απόψεις τους για τη χρονιά που ξεκινάει.

O Αμερικανός νέος οδηγός της ομάδας πήρε το λόγο και δήλωσε υπερήφανος «στα δερμάτινα της Ducati», όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής από το Owensboro, του Kentucky. «Μέχρι στιγμής όλα φαίνονται σαν σε γαμήλιο ταξίδι, η ομάδα δείχνει ότι θέλει να δουλέψει μαζί μου και η σχέση μου με τον Casey (Stoner) ήταν και είναι καλή. Τώρα είναι πάνω μου το βάρος να κάνω τη δουλειά. ΤαΗ νέα GP9 την οποία θα δούν οι δημοσιογράφοι αύριο το πρωί
Η νέα GP9 την οποία θα δούν οι δημοσιογράφοι αύριο το πρωί
έχω όλα, ίδια λάστιχα, ίδια μοτοσυκλέτα», συνέχισε ο Hayden. «Μέχρι τώρα μου αρέσει η μοτοσυκλέτα, ιδιαίτερα ο χαρακτήρας του κινητήρα, που πιστεύω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στις σημερινές μοτοσυκλέτες. Βέβαια δεν είναι μια εύκολη στην οδήγηση μοτοσυκλέτα...», συμπλήρωσε ο «νέος» της ομάδας. «Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό, με εντυπωσίασε το πάθος και η αφοσίωση στο αγωνιστικό πνεύμα και είναι χαρακτηριστικό ότι ο αρχιμηχανικός μου πήγε 2 εβδομάδες στην Αγγλία για να βελτιώσει τα αγγλικά του και να έχουμε καλύτερη επικοινωνία! Ο στόχος είναι να είμαι ανταγωνιστικός από τον πρώτο αγώνα, αλλά πρέπει πρώτα να είμαι σε θέση να είμαι σταθερά στο βάθρο και να καταφέρω να ξανακερδίσω αγώνα, πριν μιλήσω για το Πρωτάθλημα», κατέληξε ο συμπαθής NickyΔιακρίνεται το πλαίσιο από carbon - fiber της νέας GP9
Διακρίνεται το πλαίσιο από carbon - fiber της νέας GP9
Hayden.

 O Casey Stoner με τη σειρά του φάνηκε αρκετά πιο ώριμος από ποτέ, χαρούμενος από την επιλογή Hayden στην ομάδα, με τον οποίο πιστεύει ότι μπορεί να έχει μια καλή συνεργασία και να ανεβάσουν μαζί το επίπεδο της ομάδας και της μοτοσυκλέτας. «Έκανα δύο μεγάλα λάθη το 2008, αλλά δεν θα αλλάξω τακτική για το ’09. Τα όπλα μου είναι να φεύγω μπροστά και μετά να ελέγχω τον αγώνα. Θα πρέπει να γίνω πιο επιθετικός, ειδικά στο φρενάρισμα, για να αντιμετωπίσω μάχες όπως οι περσινές», είπε ο Αυστραλός. «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το χέρι μου, η κίνηση τώρα είναι στο 80%, αλλά μέχρι το πρώτο τεστ θα είμαστε κοντά στο 100%. Μου λείπει δύναμη από τους μύες, αλλά το κόκαλο έχει κολλήσει τέλεια», συνέχισε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις με την πρόσφατη εγχείρηση στο σκαφοειδές του αριστερού του χεριού. «Ακόμη χρησιμοποιούμε τις ρυθμίσεις της GP8 στη νέα μοτοσυκλέτα, αλλά στις δοκιμές θα τη φέρουμε εκεί που θέλουμε, ελπίζω μέχρι το ξεκίνημα της σεζόν. Το κυριότερο βάρος θα το δώσω στη ρύθμιση του πίσω μέρους», κατέληξε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007.

Το κλίμα στην ομάδα DUCATI MARLBORO TEAM είναι ιδανικό προς το παρών και οι δύο οδηγοί απολαμβάνουν τις ελεύθερες ώρες στην Madonna di Campiglio με σκι, στο οποίο μάλιστα ο Stoner δείχνει πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι. Ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης προπονείται για τον καθιερωμένο αγώνα των δημοσιογράφων, στον οποίο είχε πάρει τη 2η θέση το 2007.

Επόμενο άρθρο »

Η KAWASAKI στην Αυστραλία για δοκιμές, απειλεί ο Ezpeleta...

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOM: ξεκίνησε η χρονιά στην Madonna Di Campiglio

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA