• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Simon αισιόδοξος για το 2012
«Είμαστε ήδη γρήγοροι και ανταγωνιστικοί»
Νέα 23/02/2012 - 13:43

Ο αναβάτης της AvintiaAspar, JulianSimon, ήταν πολύ ευδιάθετος με το πέρας των δοκιμών στην Jerez, όταν και σημείωσε σημαντική πρόοδο.

 

Ο Simon - 5ος πιο γρήγορος αναβάτης την τελευταία ημέρα του τεστ - έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος με την παρουσία του στην Ισπανική πίστα, λίγους μήνες πριν την έναρξη της σεζόν στο Κατάρ.


«Ήταν πράγματι πολύ παραγωγικό να μπορώ να οδηγώ με καλό καιρό και ιδανικές συνθήκες στην πίστα. Αυτήν την περίοδο μαθαίνω την μοτοσυκλέτα, εξοικειώνομαι με αυτήν και τα ηλεκτρονικά συστήματα και γι’ αυτόν τον λόγο αυτό το τεστ ήταν τόσο σπουδαίο για εμάς», δήλωσε.


«Εκμεταλλευτήκαμε πλήρως και τις τρεις ημέρες των δοκιμών και νιώθουμε εξαιρετικά αισιόδοξοι ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, κάτι που είχαμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε ήδη προς το τέλος των δοκιμών στην Βαλένθια. Δεν έχουμε πετύχει το 100% της μοτοσυκλέτας, ακόμη, πρέπει να βελτιώσουμε το μπροστινό τμήμα… ωστόσο είμαστε ήδη γρήγοροι και ανταγωνιστικοί».


«Έκανα πολύ καλούς χρόνους και ήμουν πάρα πολύ σταθερός στην απόδοσή μου. Αυτό μου δίνει αισιοδοξία πριν το επόμενο τεστ και – φυσικά – πριν τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ».


Ο Ισπανός θα έχει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί πριν τις επόμενες δοκιμές, που θα διεξαχθούν και πάλι στην Jerez, τον Μάρτιο.

 

Επόμενο άρθρο »

Vinales: «Βελτιώσαμε τον κινητήρα…»

« Προηγούμενο άρθρο

Το ντεμπούτο της Ioda και του Petrucci στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA