• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Casey Stoner γράφει για την κόρη του!
Πανευτυχής ο νέος μπαμπάς!
Νέα 21/02/2012 - 12:53

Είναι αλήθεια ότι ο Stoner έχει αναθαρρήσει από την στιγμή που μετακόμισε στην Honda. Όταν ήταν αναβάτης της Ducati, ήταν πολύ πιο συγκρατημένος, κλεισμένος στον εαυτό του και μισούσε τις PR εκδηλώσεις της ομάδας. Ο Livio Suppo συνήθιζε να προστατεύει τον νεαρό και απρόθυμο Παγκόσμιο Πρωταθλητή και δεν τον έβαζε να κάνει πράγματα που έκαναν τους υπόλοιπους οδηγούς δημοφιλείς προς τους χορηγούς.

 

Ωστόσο τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, βλέπουμε τον Stoner να συμμετέχει σε διαφημιστικά spots , να κάνει το προσωπικό του blog (παρακινούμενος από την Repsol) και να γράφει τις εντυπώσεις του από την νεογέννητη κορούλα του:

 

«Μετά την αναμονή που μου φάνηκε ατελείωτη, επιτέλους την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 21:55 γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, η Alessandra Maria. Ζύγιζε 2.8 κιλά, η γέννα πήγε πολύ καλά και εγώ όσο και η Andriana είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίσαμε την μικρή μας Ally στον κόσμο, είναι τόσο τέλεια. Αυτό το Σ/Κ πέρασε γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο και τώρα αρχίζουμε σιγά-σιγά να συγχρονιζόμαστε… κοιμάται τόσο όμορφα, τα πάντα είναι σαν όνειρο μέχρι στιγμής!»

 

«Δυστυχώς στα μέσα της περασμένης εβδομάδας κρύωσα, αλλά είμαι πολύ καλύτερα τώρα κι έτσι μπορώ να περνάω περισσότερο χρόνο με τα κορίτσια μου. Θέλω να ευχαριστήσω, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους οπαδούς μου για τις από βάθους καρδίας ευχές τους, όλοι σημαίνουν πάρα πολλά για εμάς… σας ευχαριστούμε και οι τρεις μας»

 

«Αυτήν την εβδομάδα θα κάνω προπόνηση αλλά θα περάσω και όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την Ally και την Andriana, προτού φύγω για το δεύτερο τεστ στην Sepang».

Επόμενο άρθρο »

Superbike, Phillip Island, Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: «Biaggi ο πιο δύσκολος αντίπαλος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα