• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: «Biaggi ο πιο δύσκολος αντίπαλος»
"Όλοι θέλουν να με κερδίσουν"
Νέα 21/02/2012 - 11:46

Ο Carlos Checa δεν κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση κατά την 2η ημέρα των επίσημων δοκιμών στο Phillip Island, παρέμεινε ωστόσο πάρα πολύ κοντά στον Sykes που τερμάτισε πρώτος.

 

«Είμαι σε καλή φόρμα, νιώθω ωραία και είμαι ήρεμος. Πριν από ένα χρόνο, λίγοι περίμεναν ότι θα κατακτήσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τώρα είμαι ο αναβάτης που όλοι θέλουν να κερδίσουν! Δεν έχω όμως κάποιο πρόβλημα, δεν νιώθω ότι πρέπει να υπερασπιστώ κάτι…

 

Τι σημαίνει αυτό;

 

«Ότι έχω την ίδια όρεξη όπως στην αρχή και ακόμη περισσότερη, διότι ανακάλυψα πόσο ωραίο είναι να νικάς… Είμαι ακόμη στην αρχή…!»

 

Πως είναι η Ducati με τα έξι επιπλέον κιλά;

 

«Το τεστ πήγε πολύ καλά, κάναμε ό,τι ήταν να κάνουμε και ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Το έξτρα βάρος δυσκόλευε λίγο την κατάσταση, ειδικά στο φρενάρισμα και έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Ενδεχομένως να φορτώσαμε κάπως το μπροστινό μέρος και ακόμη προσπαθούμε να εξουδετερώσουμε αυτό το μειονέκτημα»

 

Τι διαφορές εντόπισες στην μοτοσυκλέτα;

 

«Η 1198R είναι σχεδόν ίδια όπως και πριν ένα χρόνο. Έχουμε καινούργια πιρούνια της Ohlins, πιο βαριά από τα προηγούμενα, τα οποία αποδείχτηκαν πολύ καλύτερα. Επίσης, η διαχείριση του κινητήρα είναι λίγο διαφορετική. Πάντως, γνωρίζουμε τις μοτοσυκλέτες μας με κλειστά τα μάτια… δεν είναι απαραίτητο να είμαστε στις πίστες για τόσο μεγάλο διάστημα»

 

Πως είδες την μετάβαση από τα 190χιλ στην γόμα ελαστικών, στα 200χιλ;

 

«Περίμενα να τα δοκιμάσω. Αν όλα πάνε καλά, πιστεύω ότι θα μου δώσουν ένα καλό πλεονέκτημα»

 

Ποιον φοβάσαι περισσότερο;

 

«Ο Biaggi θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Είναι επιθετικός, θέλει να κερδίσει την πρώτη θέση και ξέρει πώς να το καταφέρει. Ο Rea είναι επίσης ένα ερωτηματικό για εμένα. Υπολογίζω βέβαια και τον Melandri, ωστόσο αργά ή γρήγορα η BMW θα τον προδώσει»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Casey Stoner γράφει για την κόρη του!

« Προηγούμενο άρθρο

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA