• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα μπλε η Aspar!
Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με την Power Electronics
Νέα 18/02/2012 - 00:19

Η ομάδα της Aspar θα τρέχει με μπλε χρώματα φέτος στο Πρωτάθλημα, καθώς παρουσίασε και επίσημα τον νέο της χορηγό για το MotoGP, Power Electronics.

 

"Είμαι πεπεισμένος ότι με την συνεισφορά της Power Electronics θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και θα ενισχύσουμε την εικόνα μας παγκοσμίως", δήλωσε ο Ιδιοκτήτης και Διευθυντής της ομάδας, Jorge Martinez.

 

Η Aspar επέλεξε Aprilia CRT για την τρίτη της χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, υπογράφοντας δύο επιπλέον αναβάτες, τον Randy De Puniet και τον Aleix Espargaro.

 

Από εδώ και στο εξής, η ομάδα θα ονομάζεται και επίσημα "Power Electronics Aspar Team" και τα χρώματα θα αλλάξουν, από το κόκκινο - άσπρο σε μπλε (αν και ακόμη δεν έχουν γίνει τα αποκαλυπτήρια της νέας στολής).

 

"Η κατηγορία είναι καινούργια και το ίδιο ισχύει και για τις μοτοσυκλέτες. Είναι ένα εμπνευσμένο project", είπε ο Espargaro κατά την παρουσίαση του χορηγού.

 

"Είμαι σίγουρος ότι το μπλε χρώμα θα μας φέρει τύχη και πιστεύω ότι η συνεργασία της Aspar με την Power Electronics θα γίνει σύντομα συνώνυμο της επιτυχίας".

 

Επόμενο άρθρο »

H Ducati στο Χρηματιστήριο;

« Προηγούμενο άρθρο

«The Natural» από τους Tarantulas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA