• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει να αρπάξει την ευκαιρία ο Cardus!
Στην Moto2 με την Arguinano Racing Team
Νέα 17/02/2012 - 09:58

Ο Ricky Cardus (ανιψιός του Carlos Cardus), δεύτερος στο Πρωτάθλημα των 250cc, δηλώνει ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να αγωνιστεί στην Moto2, με την Arguinano Racing Team.

 

Η ομάδα του Arguinano, επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Ισπανική Moto2.

 

Ο 23χρονος Cardus θα είναι ο μοναδικός αναβάτης της ομάδας, με επικεφαλής τον Βάσκο σεφ Karlos Aguinano και τον τεχνικό Gines Guirado, οι οποίοι ήταν μέτοχοι της Derbi 125cc του Pol Espargaro, Efren Vazquez και Joan Olive το 2009.

 

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, ο Cardus – ο οποίος τερμάτισε 31ος πέρυσι στην Μοτο2 με την Qatari QMMF – είπε: «Ανήκω τώρα στην ομάδα του Karlos Aguinano και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δούλεψα σκληρά όλον τον χειμώνα, χωρίς να γνωρίζω ακριβώς που θα αγωνίζομαι. Αυτή η πρόταση είναι η πιο συναρπαστική που είχα ποτέ στην καριέρα μου!»

 

«Το πρώτο βήμα είναι το τεστ στην Jerez (σ.σ. ξεκίνησε χτες). Έχω δυο επιλογές για την μοτοσυκλέτα και δεν θα απορρίψω καμία από τις δυο, πρέπει να δοκιμάσω τα πάντα πρώτα και μετά να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Carlos και τον Gines για την εμπιστοσύνη τους… δεν θα τους απογοητεύσω!»

 

Ο Arguinano δήλωσε με την σειρά του: «Θα έχουμε ένα οριστικό πλάνο όταν θα βρεθούμε στην Jerez, φέρνοντας δυο μοτοσυκλέτες μαζί μας – την Suter και την AJR – έτσι ώστε ο Ricky να ελέγξει εξονυχιστικά τον εξοπλισμό και μετά να αποφασίσει με ποια μοτοσυκλέτα επιθυμεί να αγωνιστεί φέτος».

 

Όσο για τον Kenny Noyes, τον αναβάτη που είχε αρχικά επιλεχθεί, ο Arguinano πρόσθεσε: «Είχαμε αρχικά συμβόλαιο με τον Kenny Noyes, το οποίο εν τέλει δεν οριστικοποιήθηκε διότι οι ανάγκες του δεν συμβάδιζαν με τις δικές μας. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

 

Επόμενο άρθρο »

To "Τέρας" Monster S2R 1000 είναι εδώ

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Μεγάλο περιθώριο βελτίωσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα