• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Μεγάλο περιθώριο βελτίωσης
Ανικανοποίητος παρά την πρωτιά στην Βαλένθια!
Νέα 17/02/2012 - 18:00

O νέος αναβάτης της Pons Kalex, Pol Espargaro, επιμένει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, παρότι τερμάτισε πρώτος στις δοκιμές της Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα.

 

Ο νεαρός Ισπανός, ο οποίος ανέβηκε δυο φορές στο βάθρο με την Speed-Up FTR την πρώτη του φορά στην Moto2, έριξε από την κορυφή τον Scott Redding για 0.2 δευτερόλεπτα (στους συνολικούς χρόνους) την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

«Η τελευταία ημέρα πήγε πολύ καλά και σταδιακά μείωσα τον χρόνο μου στο 1.35.4 που είναι ο πιο γρήγορος χρόνος που σημειώνω σε αυτήν την πίστα», δήλωσε ο πρώην διεκδικητής του τίτλου στα 125cc. «Ωστόσο η μοτοσυκλέτα εξελίσσεται ακόμη και δεν γνωρίζω όλα της τα μυστικά, έτσι το περιθώριο για βελτίωση είναι αρκετά μεγάλο».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για όλη την προσπάθειά τους. Δεν παίρνεις πόντους ή νίκες στις δοκιμές, αλλά τέτοιου είδους αποτελέσματα μας δίνουν τεράστια εμπιστοσύνη για την αρχή της σεζόν».

 

Ο Team Manager της ομάδας έχει θέσει ψηλά τον πήχη για την επερχόμενη σεζόν.

 

«Το πρώτο τεστ του 2012 ήταν πολύ θετικό. Ο Pol, o Esteve (Rabat, 8ος) και ο Axel (Pons, 19ος) μείωναν τους χρόνους τους κάθε ημέρα και οι τρεις τους παρουσιάστηκαν πιο γρήγοροι σε σχέση με πέρυσι».

 

«Τώρα θα προετοιμαστούμε για τις επόμενες τρεις ημέρες δοκιμών, στην Jerez. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό μας και δεν θα είμαι ικανοποιημένος με τίποτα άλλο παρά να αγωνιστούμε για νίκες και για τον παγκόσμιο τίτλο».

 

Επόμενο άρθρο »

Θέλει να αρπάξει την ευκαιρία ο Cardus!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιβεβαιώθηκε το Estoril!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα