• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aπογοητευμένος ο Hopkins με την ατυχία του
Ένας ακόμη τραυματισμός, σε ακατάλληλη στιγμή
Νέα 14/02/2012 - 00:53

Το 2012 δεν ξεκινάει καλά για τον John Hopkins που στο πρώτο τεστ με σχεδόν όλες μαζί τις ομάδες στην πίστα του Phillip Island, έσπασε το δεξί του χέρι και μάλλον θα χάσει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στα τέλη του μήνα στην ίδια αυτή πίστα της Αυστραλίας και θα έχει – κατά πάσα πιθανότητα – ως στόχο να επιστρέψει στην δράση την 1η Απριλίου στην Imola. 

 

Ο “Hoper”, όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του δήλωσε:

“Αυτό είναι πολύ καταστροφικό, γιατί αισθανόμουν πραγματικά άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα από την αρχή. Ήμουν με την μοτοσυκλέτα του 2011, με μικρές βελτιώσεις στον κινητήρα και μια νέα εξάτμιση Yoshimura και ούτε που πρόλαβα να ανεβώ στην μοτοσυκλέτα του 2012. Αλλά ένιωσα ότι η GSX-R είναι ήδη βελτιωμένη σε σημεία που έπρεπε να είναι. Οι συνθήκες της πίστας δεν ήταν οι καλύτερες και ξεκινήσαμε λίγο αργά, επειδή υπήρχαν κάποια σημεία με υγρασία, από τη νυχτερινή βροχή. Αλλά δεν ήταν οι υγρασίες που έφταιγαν για την πτώση. Είχα ένα λάστιχο αρκετά χρησιμοποιημένο, ίσως στον τελευταίο του γύρο. Βγήκα από την στροφή 1 και μάλλον μπήκα λίγο πιο γρήγορα για τις συνθήκες του λάστιχου στην 2, όταν ξαφνικά το πίσω λάστιχο ήρθε δίπλα μου πριν καν ακουμπήσω τα φρένα. Πετάχτηκα κάτω και ατυχώς έπεσα πάνω στο δεξί μου χέρι, ναι, το ίδιο στο οποίο μου λείπει το 4ο δάκτυλό μου. Οι ακτινογραφία δείχνει ότι έχω ένα σπάσιμο στη βάση του χεριού, κοντά σε ότι έχει απομείνει από το 4ο δάκτυλό μου. Θα πάω στις ΗΠΑ αύριο και θα δω τον χειρουργό μου για το χέρι, τον Doctor Chao και θα αποφασίσουμε το τι πρέπει να γίνει.

Θα έλεγα ότι οι πιθανότητές μου για τον αγώνα στο Phillip Island την άλλη εβδομάδα είναι μικρές, αλλά το σημαντικό πράγμα είναι το χέρι να φτιαχτεί σωστά πριν ξανατρέξω. Μπορεί να είναι καλύτερα να χάσω το Phillip Island και να χρησιμοποιήσω τις έξι εβδομάδες πριν την Imola για να γυρίσω 100% καλά, θα δούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα Crescent Fixi για όλες τις προσπάθειές τους και συγνώμη από την Suzuki και τους χορηγούς της ομάδας – θα είμαστε πίσω και θα παλεύουμε για το βάθρο σύντομα”.

Μακάρι λέμε εμείς και ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον πολύ άτυχο αμερικανό οδηγό!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Φωτογραφικό 1η μέρα Philip Island

« Προηγούμενο άρθρο

O Noriyuki Haga στην Swan Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα