• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Noriyuki Haga στην Swan Yamaha
Επιβεβαιώθηκαν οι πρόσφατες φήμες
Νέα 13/02/2012 - 18:05

Οι πρόσφατες φήμες που ήθελαν τον Noriyuki Haga να τρέχει στο Πρωτάθλημα των British Superbike, αντικαθιστώντας τον τραυματία Ian Hutchinson, επιβεβαιώθηκαν και επισήμως.

 

Ο Haga, ο οποίος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στα World Superbike – αν και μετά από μια μέτρια χρονιά τερμάτισε στην 8η θέση με 4 βάθρα οδηγώντας την Aprilia RSV4 – τώρα θα τρέχει στο Πρωτάθλημα BSB.

 

«Είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα να τρέξω στα BSB και είμαι έτοιμος για την νέα μου σεζόν με την Swan Yamaha», είπε ο Haga. «Νιώθω ότι μετά από τόσα χρόνια στο ίδιο Πρωτάθλημα αυτό θα είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Τα BSB έχουν αυξήσει το κύρος τους και απολαμβάνω μεγάλης υποστήριξης από τους οπαδούς στην Αγγλία, κατά συνέπεια χαίρομαι στην ιδέα ότι θα τρέξω σ’ αυτό το Πρωτάθλημα φέτος. Αυτό βέβαια, σημαίνει ότι θα επιστρέψω και πάλι στην Yamaha, στην ομάδα με την οποία κατέκτησα πολλές νίκες. Νιώθω ειλικρινά σαν να γύρισα πίσω στην οικογένειά μου. Έχω κερδίσει στο παρελθόν αγώνες με την Yamaha, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εύχομαι να κάνω το ίδιο και στα BSB. Δεν είμαι εξοικειωμένος με πολλές πίστες στο Πρωτάθλημα, ωστόσο θα βάλω τα δυνατά μου για να ικανοποιήσω τους φιλάθλους, τον εαυτό μου και την Yamaha. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στις πίστες, μιας και έχουμε πραγματικά μεγάλες φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν. Τέλος, θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Ian Hutchinson».

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Shaun Muir, δήλωσε: «Ήταν μια δύσκολη περίπτωση για την Swan Yamaha όταν ο Ian τραυματίστηκε μόλις 4 εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε τις δοκιμές μας. Έπρεπε να βρούμε το συντομότερο δυνατό, έναν αναπληρωτή αναβάτη και το τελικό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας τον Noriyuki και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα. Ο Noriyuki έχει τεράστια εμπειρία στα Superbike και στην διάρκεια της καριέρας του απέκτησε ισχυρούς δεσμούς με την Yamaha, κατά συνέπεια είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας αυτήν την χρονιά. Η Swan Yamaha κέρδισε τον τίτλο την περασμένη σεζόν και ο Noriyuki είναι πανέτοιμος για την νέα πρόκληση. Έρχεται εδώ για να κερδίσει».

 

Ο Διευθυντής Marketing της Swan Yamaha κατέληξε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε τα ονόματα των αναβατών της ομάδας μας για την σεζόν 2012, μετά την ατυχία που υπέστη ο Ian. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Noriyuki στην ομάδα. Είναι φανταστικός αναβάτης, υψηλού επιπέδου και θα είναι μέσα στους διεκδικητές του τίτλου στο φετινό Πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλούς αναβάτες στην Swan Yamaha, έχοντας υπογράψει δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Πρωταθλήματος. Ευχόμαστε και στους δυο καλή τύχη στην επερχόμενη σεζόν».

 

Επόμενο άρθρο »

Προς πώληση η Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Phillip Island, Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα