• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Απών κι από Jerez
Θα κάνει δοκιμές μόνος του
Νέα 10/02/2012 - 16:21

Οι δοκιμές των ομάδων Moto2 και Moto3, συνεχίζονται στην Μαλαισία με έναν σημαντικό απόντα, τον Marc Marquez, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση (όπως είχαμε γράψει) για να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή του.

 

Δυστυχώς τα νέα για τον Ισπανό δεν είναι ευχάριστα, καθώς το πρόβλημα επιμένει και δεν θα είναι σε θέση να παραβρεθεί ούτε στις επόμενες δοκιμές της Jerez, από 16 έως 18 Φεβρουαρίου.

 

Ο μάνατζέρ του Emilio Alzamora δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι με την διαδικασία ανάρρωσης και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί. Πρέπει όμως να λάβουμε τα μέτρα μας γιατί θέλουμε ο Marc να είναι 100% όταν επιστρέψει. Αν και ο ίδιος είναι ανυπόμονος και θέλει να βρεθεί στην Jerez, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα, όταν κοιτά προς τα πάνω».

 

Ο Marquez χειρουργήθηκε στις 16 Ιανουαρίου, λιγότερο από έναν μήνα πριν την έναρξη των δοκιμών. «Το πρόβλημα είναι, ότι η επέμβαση του προκάλεσε μια μικρή παραλυσία. Πρέπει να περιμένουμε προτού υποβληθεί σε νέα επέμβαση».

 

Φήμες αναφέρουν ότι ο Ισπανός θα είναι στις πίστες την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Δεν γνωρίζουμε σε ποια πίστα ακριβώς, αλλά το πιθανότερο είναι σε αυτήν του Portimao. «Το πιθανότερο είναι ότι θα κάνουμε δοκιμές, αλλά θα προσπαθήσουμε να είναι σε πίστα που δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα αγώνων»

 

Οι τελευταίες επίσημες δοκιμές για την Moto2 θα διεξαχθούν από 19 έως 21 Μαρτίου, στην Jerez. Ο Marquez, ο οποίος δεν έχει ανέβει σε μοτοσυκλέτα για πάνω από τρεις μήνες, θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον εναρκτήριο αγώνα στο Κατάρ, αρχές Απριλίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Αποτελέσματα Moto2 Valencia 3η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Το φιλόδοξο πρόγραμμα της JIR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA