• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το φιλόδοξο πρόγραμμα της JIR
Επένδυση στο μέλλον!
Νέα 10/02/2012 - 14:19

H σεζόν 2012, για την Moto2 κατηγορία, ξεκίνησε και επίσημα με τις τριήμερες δοκιμές στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια.

 

Ένα αίσθημα ενθουσιασμού αποπνέει από την ομάδα JIR, η οποία διαθέτει στις τάξεις της τον δεύτερο στα 125cc, Johann Zarco και τον νεαρό Βραζιλιάνο, Eric Granado. Ο τελευταίος, θα κάνει το ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα στον αγώνα του Silverstone, όταν θα έχει φτάσει την ηλικία των 16 χρονών, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην Moto2.

 

Οι δυο νεαροί – ο Johann είναι 21 και ο Eric μόλις 15 χρονών – είναι το μικρότερο σε ηλικία ζευγάρι αναβατών, που συμμετέχει φέτος στο Πρωτάθλημα και αυτό συνάδει και υπογραμμίζει την φιλοδοξία της JIR να δίνει κουράγιο στους νέους αθλητές, με σκοπό να οικοδομήσει ένα σίγουρο μονοπάτι, μέσω των μικρότερων κατηγοριών, για το μέλλον.

 

Η ομάδα JIR αποτελεί το ενδιάμεσο ενός πολύ μεγαλύτερου προγράμματος, στο οποίο ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, με δεδομένο ότι φέτος θα ξεκινήσουν διάφορες δραστηριότητες, προς επιμόρφωση των παιδιών πάνω στους δυο τροχούς, φέρνοντάς τα πιο κοντά στους αγώνες ταχύτητας και δημιουργώντας ένα σχολείο για μηχανικούς, οι καλύτεροι μαθητές του οποίου, θα έχουν την δυνατότητα να συμπεριληφθούν στην αγωνιστική ομάδα της JIR, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της το 2010, παίρνοντας μέρος στη νέα Moto2 και χάρη σε υψηλού επιπέδου αναβάτες, η JIR διαθέτει - σήμερα - την τεχνογνωσία που της επιτρέπει να επενδύσει σε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο Johann είναι το μέλλον των αγώνων μοτοσυκλέτας στην Γαλλία, ενώ ο Eric είναι ένα στοίχημα: έχει αποδείξει το μεγάλο του ταλέντο σε μικρότερες κατηγορίες και τώρα πρέπει να εξελίξει τις δεξιότητές του, μαθαίνοντας τα μυστικά του χώρου από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου. Αυτήν την χρονιά, μαζί με τους συνεργάτες της, θα συνδυάσει την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με επιμορφωτικές δραστηριότητες σε μικρότερες κατηγορίες, χρησιμοποιώντας τους Johann και Eric ως εκπροσώπους της. Θα είναι ένα δύσκολο και γεμάτο προκλήσεις πρόγραμμα, ιδιαίτερα υπό την ομιχλώδη οικονομική συγκυρία, ωστόσο η ομάδα κοιτάει μπροστά, γνωρίζοντας ότι το μέλλον του αθλητισμού αποτελούν οι νεαρότερες γενιές.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Απών κι από Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Όχι σε ειδικά ελαστικά για τις CRT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA