• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: «Πιο συγκεντρωμένος» πριν την νέα σεζόν
Αποφασισμένος να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο
Νέα 09/02/2012 - 15:25

Ο Max Biaggi - λίγο μετά την παρουσίαση της Aprilia στο Μιλάνο (βλ. σχετικό άρθρο) δήλωσε ότι θα ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα πιο αποφασισμένος από ποτέ, μιας και δεν κατάφερε να υπερασπίσει τον τίτλο του την προηγούμενη σεζόν.

 

Ο Ιταλός, απόλυτος Πρωταθλητής το 2010, ξεκινάει την τέταρτή του σεζόν με την αγωνιστική ομάδα της Aprilia, έτοιμος να αφήσει πίσω του την περασμένη χρονιά που του απέφερε μόλις δύο νίκες, τερματίζοντας πολύ πίσω από τον Πρωταθλητή Carlos Checa.

 

Το κακό διπλασιάστηκε εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον άφησε εκτός για τρεις γύρους προς το τέλος του 2011 κι έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο Biaggi θέλει να ξεχάσει το 2011 και ανυπομονεί για ένα 2012 γεμάτο επιτυχίες.

 

Ωστόσο, αν και ο Biaggi είναι σίγουρος ότι θα πιέσει για τον τίτλο την φετινή σεζόν, γνωρίζει ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των αντιπάλων του είναι πιθανό να αυξηθεί.

 

«Δεν έχει σημασία πόσες σεζόν έχουμε τρέξει και πόσους τίτλους έχουμε κερδίσει. Στην αρχή κάθε σεζόν, έχω το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο για επιτυχία. Πέρα από αυτό, πρέπει να σημειώσω ότι για το 2012 είμαι ακόμα πιο συγκεντρωμένος, μετά από όσα συνέβησαν την περασμένη χρονιά».

 

«Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε σημαντικό ρόλο στο φετινό Πρωτάθλημα αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζω ότι το επίπεδο του ανταγωνισμού έχει αυξηθεί, με τις πολλές αλλαγές ομάδων μεταξύ των ανταγωνιστών μου. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι και φέτος, για μια ακόμη φορά, όλοι θα έχουν να κάνουν μαζί μας».

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: ο άνθρωπος και ο αναβάτης

« Προηγούμενο άρθρο

Preziosi: η στρατηγική για την δορυφορική GP12

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα