• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμφωνία Yamaha - Saucony!
Τα παπούτσια της Saucony μέρος της στολής της Yamaha
Νέα 09/02/2012 - 11:13

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής αθλητικών ειδών, Saucony, η οποία θα προμηθεύει με παπούτσια την ομάδα για την τρέχουσα σεζόν. Τα premium παπούτσια της Saucony, θα αποτελέσουν κομμάτι της στολής της εργοστασιακή ομάδας για το 2012.

 

Η Saucony είναι μια Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής εξελιγμένων αθλητικών παπουτσιών και στολών. Η εταιρεία ειδικεύεται σε παπούτσια για τρέξιμο, αγώνες και περπάτημα.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Saucony θα είναι μαζί μας για το 2012», δήλωσε ο Διευθυντής της Yamaha, Massimo Meregalli: «Είναι φανταστικό το να έχουμε ένα μεγάλο όνομα μαζί μας, ένα όνομα του οποίου η φήμη για τελειότητα στον τομέα του, αντικατοπτρίζει αυτήν της Yamaha. Είμαστε συνεχώς στο τρέξιμο κατά την διάρκεια της σεζόν, έτσι καλά υποδήματα είναι σημαντικά για την ομάδα, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει περισσότερα!»

 

MorganGuizzo (Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing): «Είμαστε υπερήφανοι και συγχρόνως είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με μια τόσο επιτυχημένη, δυναμική και τεχνολογικά πρωτοπόρα εταιρεία, όπως η Yamaha. Και οι δυο εταιρείες μοιράζονται την ίδια προσοχή για εξαιρετικά προϊόντα και το ίδιο πάθος για νίκη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα».

 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το 12ο τεύχος του cycle Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Repsol χορηγός του Maverick Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα