• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Repsol χορηγός του Maverick Vinales
Στα χνάρια των Stoner, Pedrosa και Marquez!
Νέα 09/02/2012 - 08:21

Ο Ισπανικός κολοσσός Repsol, αποφάσισε να υποστηρίξει τον ρούκι της χρονιάς 2011 στα 125cc, Maverick Vinales, στην περιπέτειά του φέτος στην Moto3.

 

Η ανακοίνωση έγινε πριν τις επίσημες δοκιμές που ξεκίνησαν χτες στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια και ο νεαρός Ισπανός θα προστεθεί στην λίστα των αναβατών της Repsol, μαζί με τους Miguel Oliveira και Alex Rins (που είναι τραυματίας) στην Moto3, τον Marc Marquez στην Moto2 και τους Casey Stoner και Dani Pedrosa στην μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Vinales τερμάτισε τρίτος στην παρθενική του σεζόν, νικώντας τέσσερις αγώνες (Le Mans, Assen, Sepang και Valencia) και ανεβαίνοντας στο βάθρο άλλες πέντε φορές.

 

Φέτος θα οδηγεί μια Honda FTR M312 με την ομάδα της Avintia, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην Moto2 το 2013.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγώ με χορηγό μου την Repsol αυτήν την χρονιά καθώς η Repsol είναι μια εταιρεία πίσω από πολλές νίκες στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα», είπε ο Vinales. «Πολλοί σπουδαίοι αναβάτες χαίρουν της υποστήριξής της και είναι τιμή μου που θα προστεθώ σε αυτούς. Οι τρεις κορυφαίοι αναβάτες της Repsol – ο Casey Stoner, ο Dani Pedrosa και ο Marc Marquez – έχουν κερδίσει τίτλους και αυτό σκοπεύω να κάνω κι εγώ το 2012. Εύχομαι να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο δύσκολο μονοπάτι που χάραξαν οι άλλοι αναβάτες της Repsol  και να κατακτήσω πολλές νίκες φέτος. Τώρα ήρθε η ώρα των δοκιμών για εμένα στην Βαλένθια, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε πολλές από τις βελτιώσεις που σχεδιάσαμε τον χειμώνα». 

 

δείτε εδώ τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας δοκιμών

 

 

Επόμενο άρθρο »

Συμφωνία Yamaha - Saucony!

« Προηγούμενο άρθρο

Αποτελέσματα Moto3 Valencia 1η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα