• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε το 1ο τεστ για Moto2 & Moto3
Σύντομη παρουσίαση των ομάδων
Νέα 08/02/2012 - 09:32

Η νέα σεζόν για τις ομάδες Moto2 και Moto3 πρόκειται να ξεκινήσει με ένα τριήμερο τεστ στην Βαλένθια, σήμερα 8 Φεβρουαρίου.

 

Μεταξύ των Moto2 ομάδων που θα συμμετάσχουν στις δοκιμές, θα είναι και η ομάδα της Aspar με τον Πρωταθλητή του 2010 (στην Moto2), Toni Elias. Ο τελευταίος επιστρέφει στην κατηγορία και θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Πρωταθλητή στα 125cc, Nicolas Terol.

 

Ο περσινός δεύτερος στα 125cc, Johann Zarco, θα παραβρίσκεται στην Βαλένθια, λίγο πριν το ντεμπούτο του στην κατηγορία, με ομόσταυλό του τον νεοφερμένο και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Eric Granado. Επίσης, το παρών θα δώσει η Pons Racing με τρεις αναβάτες (Pol Espargaró, Axel Pons και Tito Rabat) όπως και η Tech 3 Racing με τους Bradley Smith και Xavier Simeon.

 

Η Elena Rosell θα είναι στην ίδια ομάδα (QMMF) με τον Αυστραλό αναβάτη, Damian Cudlin, και οι δυο τους θα δοκιμάσουν τις Moriwaki μοτοσυκλέτες, σαν full-time αναβάτες πια.

 

Ο εκπρόσωπος της Speed Master, Andrea Iannone, θα δοκιμάσει ένα τροποποιημένο πλαίσιο της Speed Up - μετά το πλαίσιο της Suter που δοκίμασε πέρυσι - ενώ ο Scott Redding και ο Mika Kallio θα συνεχίσουν να οδηγούν την μοτοσυκλέτα της Kalex (με την ομάδα Marc VDS), όπως και ο Claudio Corti με τον Takaaki Nakagami στην Italtrans Racing Team.

 

Η ομάδα του Gresini θα ξεκινήσει τις δοκιμές με τους αναβάτες Ratthapark Wilairot και τον Βρετανό Gino Rea, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ ο Ricky Cardus θα αγωνιστεί φέτος με την αγωνιστική ομάδα Arguinano, αντικαθιστώντας τον Kenny Noyes.

 

Η Avintia θα έχει στις τάξεις της τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 125cc, Julian Simon, ενώ η Technomag-CIP φέρνει τον Roberto Rolfo πίσω στο Πρωτάθλημα, ζευγαρώνοντάς τον με τον Dominique Aegerter.

 

Απών από τις δοκιμές θα είναι ο αναβάτης της Catalunya Caixa Repsol, Marc Marquez, ο οποίος αναρρώνει από μια επέμβαση που έκανε στο μάτι, για να διορθώσει τα προβλήματα με την όραση που αντιμετώπιζε την περασμένη χρονιά.

 

Οι προετοιμασίες της Moto3 για το ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζονται, με ομάδες όπως η Avintia Racing – με τον Maverick Vinales ως φαβορί φέτος για τον τίτλο – η Aspar Team Moto3 με τους Hector Faubel και Alberto Moncayo και η Red Bull KTM με τρεις αναβάτες: τον Sandro Cortese, Danny Kent και τον νεοφερμένο, Ελληνο-Αυστραλό Θανάση - Arthur - Σίσση.

 

Απών από την κατηγορία Moto3 θα είναι ο Alex Rins, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό και θα αντικατασταθεί από τον μικρότερο αδελφό του Marc Marquez, Alex.

 

Επόμενο άρθρο »

Συμφωνία Yamaha - Saucony!

« Προηγούμενο άρθρο

Αποτελέσματα Moto3 Valencia 1η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα