• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαιώθηκε: Ο Jules Cluzel θα τρέξει με την PTR Honda
Από την Moto2 στο Πρωτάθλημα Supersport
Νέα 08/02/2012 - 11:21

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες που ήθελαν τον Cluzel να κλείνει συμφωνία με την ομάδα της PTR Honda (βλ. σχετικό άρθρο)

 

Ο Γάλλος, αφού δεν συνέχισε την συνεργασία του με την WTR Tent 10, θα οδηγεί πλέον την Honda CBR 600R και θα είναι μέλος της μίας εκ των τριών ομάδων Supersport της PTR, μαζί με τους Sam Lowes, Pawel Szkopek, Ronan Quarmby, Martin Jessopp, PJ Jacobsen και Mathew Scholtz.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που εξασφάλισα μια θέση στην PTR Honda, μια από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος Supersport. Δεν υπάρχουν πολλές μοτοσυκλέτες που είναι σε θέση να κερδίσουν το Πρωτάθλημα, ωστόσο εγώ έχω μία από αυτές. Ανυπομονώ να μάθω καλύτερα την ομάδα και την μοτοσυκλέτα στις δοκιμές της Αυστραλίας και μετά να δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε στον πρώτο αγώνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!", δήλωσε ο Cluzel

 

Simon Buckmaster, Team Manager της PTR Honda: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Jules στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι με την ποιότητά του και την αποδεδειγμένη του ταχύτητα, θα είναι μια αξιόλογη προσθήκη σε μια ήδη δυνατή ομάδα. Ανυπομονούμε να δούμε τι μπορεί να επιτύχει σ' αυτό το Πρωτάθλημα. Θα είναι συναρπαστικό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την εμπειρία που έχει από δυνατότερα Πρωταθλήματα".

 

Ο Cluzel θα βρεθεί με την νέα του ομάδα στην Αυστραλία (Phillip Island) για τις διήμερες δοκιμές, πριν τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος, στην ίδια πίστα, στις 26 Φεβρουαρίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Spies: Κλειδί η σταθερότητα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: στηρίζει τους Ολυμπιακούς του 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA