• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: στηρίζει τους Ολυμπιακούς του 2020
Υπέγραψε γράμμα προς τον Πρωθυπουργό Monti
Νέα 08/02/2012 - 10:23

Οι αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών δεν είναι κάτι στο οποίο οι Ολυμπιακοί Αγώνες ειδικεύονται, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Valentino Rossi, να προσθέσει το όνομά του μαζί με άλλα 60 επιφανών Ιταλών αθλητών, οι οποίοι υπέγραψαν ένα γράμμα (το οποίο θα δημοσιευθεί σήμερα σε οκτώ μεγάλες Ιταλικές εφημερίδες) ζητώντας από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Monti, να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Ρώμης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

 

Μεταξύ άλλων, το γράμμα υπέγραψαν οι: Francesco Totti, Gianluigi Buffon, Federica Pellegrini, Yuri Chechi, Josefa Idem, Valentina Vezzali, Antonio Rossi, Deborah Compagnoni, Igor Cassina, Alex Zanardi και η Fiona May. 

 

Η νέα, μη εκλεγμένη κυβέρνηση Monti, είναι απασχολημένη με άλλα ζητήματα πολύ κρίσιμου χαρακτήρα, όπως η κρίση χρέους της Ιταλίας και η εφαρμογή μεγάλων αναδιαρθρώσεων και ως εκ τούτου η υποψηφιότητα της Ρώμης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

 

Η κυβέρνηση έχει λιγότερο από μια εβδομάδα για να ενημερώσει την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή αν η Ρώμη θα είναι σε θέση να υποστηρίξει οικονομικά τους Ολυμπιακούς του 2020.

 

Επόμενο άρθρο »

Επιβεβαιώθηκε: Ο Jules Cluzel θα τρέξει με την PTR Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ανυπόμονος ο Smith!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA