• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εύσημα από τον Nakamoto
Σε όλους τους οδηγούς του HRC
Νέα 19/10/2011 - 12:39

Ο Shuhei Nakamoto, ο Αντιπρόεδρος του HRC, έδωσε τα εύσημα στους οδηγούς και τους μηχανικούς της ομάδας για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, έπειτα από το 2006. Παρότι το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι πανηγυρισμοί του Casey Stoner, o Nakamoto δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συμβολή των Andrea Dovizioso, Dani Pedrosa αλλά και του Marco Simoncelli στην προσπάθεια για το Πρωτάθλημα και είπε χαρακτηριστικά:

«Και πέρσι είχαμε επίσης την ευκαιρία (να πάρουμε τον Τίτλο). Στην αρχή της χρονιάς είχαμε κάποια προβλήματα αλλά όταν βρήκαμε το σωστό τρόπο να εξελίξουμε την μοτοσυκλέτα, ο Dani ήταν πολύ δυνατός και εάν δεν είχε το ατύχημα στο Motegi ίσως να πάλευε για τον Tίτλο με την περσινή μοτοσυκλέτα.

Αυτό σημαίνει ότι εάν είχαμε βρει το σωστό δρόμο εξέλιξής της από την αρχή της χρονιάς ο Dani θα είχε την δυνατότητα να κερδίσει το Πρωτάθλημα πέρσι. Πιστεύουμε ότι η μοτοσυκλέτα μας και η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστικές ήδη από την περσινή χρονιά γι’ αυτό όταν ο Casey εντάχθηκε σ’ εμάς όλοι οι αναβάτες μας πίεζαν πολύ.

Στις μέρες μας η επιτυχία δεν οφείλεται μόνο στην μοτοσυκλέτα αλλά και στον οδηγό και την ομάδα. Έτσι συνέβαλαν όλοι, συμπεριλαμβανομένων των Dani, Andrea και Marco. Αν είχαμε μόνο τον Casey τότε θα ήταν πιο δύσκολο να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα», κατέληξε ο Nakamoto.

Επόμενο άρθρο »

O Barbera θα πάει στην Pramac

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: «Θέλω βάθρο και στην Sepang»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA