• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Barbera θα πάει στην Pramac
Έπειτα από το «διαζύγιο» Aspar, Ducati
Νέα 19/10/2011 - 13:48

Όλα δείχνουν ότι ο Hector Barbera θα πάει στην ομάδα της Pramac Racing την επόμενη χρονιά έπειτα από το γεγονός ότι η Aspar δεν συμφώνησε με την Ducati και λύθηκε η μεταξύ τους συνεργασία. Θυμίζουμε ότι ο Jorge «Aspar» Martinez, o ιδιοκτήτης της ομάδας, ήθελε να έχει δύο μοτοσυκλέτες την επόμενη χρονιά, όμως η έλλειψη χρημάτων τον ανάγκασε να αναθεωρήσει τον προγραμματισμό του και προσπάθησε να κρατήσει τον Barbera στην ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του Ιαπωνικού Grand Prix οι συνομιλίες με την Ducati δεν τελεσφόρησαν και έτσι η Aspar θα λάβει μέρος με μια δική της μοτοσυκλέτα 1000cc. O Barbera δεν είναι πρόθυμος να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα CRT ενώ θέλει να διατηρήσει την σχέση του με την Ducati. Συνεπώς θα φύγει από την Aspar και όλα δείχνουν ότι θα πάει στην Pramac.

 

O Gino Borsoi, Aγωνιστικός Διευθυντής της Aspar, δήλωσε για την αποχώρηση του Barbera στο τέλος της χρονιάς:

«Κατανοώ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται επειδή θέλει να έχει την καλύτερη λύση γι’ αυτόν, η οποία τώρα είναι να μείνει στην Ducati. Του προσφέραμε την δυνατότητα να μείνει μαζί μας αλλά προς το παρόν δεν καταλαβαίνει ποια είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω στην Μαλαισία να έχουμε αποφασίσει για την μοτοσυκλέτα που θα έχουμε του χρόνου και έπειτα να αποφασίσουμε και για τον οδηγό. Τώρα δεν μπορούμε να το κάνουμε επειδή δεν έχουμε να προσφέρουμε κάτι.»

Επόμενο άρθρο »

Super Sic - Dovi: το προσπέρασμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Εύσημα από τον Nakamoto

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA