• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli: «Θέλω βάθρο και στην Sepang»
Θα προσπαθήσει και για την πρώτη θέση
Νέα 19/10/2011 - 12:08

Ο Marco Simoncelli τα πήγε καλά στην Αυστραλία, όπου τερμάτισε δεύτερος, και το ηθικό του είναι υψηλό ενόψει του Grand Prix της Μαλαισίας. Ο Ιταλός αναβάτης της Honda Gresini δήλωσε ότι θέλει να ανέβει και πάλι στο βάθρο σε μια πίστα που του έκανε μεγάλη εντύπωση στις χειμερινές δοκιμές. Όπως είπε:

«Έφυγα από το Phillip Island, μια πίστα που πραγματικά λατρεύω, έχοντας μεγάλη χαρά. Έκανα ένα καλό αγώνα και τερμάτισα δεύτερος έπειτα από μια ωραία μάχη με τον Dovizioso που μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση. Ήμουν δεύτερος σε όλο τον αγώνα και δεν θα το άντεχα να δω τον Andrea στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Γιόρτασα την επιτυχία με την ομάδα μου αλλά ήδη είχα στο μυαλό μου την Μαλαισία.

Δεν κατάφερα να κερδίσω εκεί στα 250cc αλλά έχω ανεβεί στο βάθρο στην ενδιάμεση κατηγορία ενώ στις χειμερινές δοκιμές είχα καλό ρυθμό. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κάνω καλή δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην προσπαθήσω για το βάθρο, φυσικά το ψηλότερο σκαλί του θα είναι ό,τι καλύτερο και γι’ αυτό θα παλέψουμε στον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Εύσημα από τον Nakamoto

« Προηγούμενο άρθρο

Η πτώση του Rossi καρέ-καρέ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA