• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρά αλλά και απογοήτευση στην Honda
Οι Stoner και Dovizioso αισθάνονται άτυχοι
Νέα 03/10/2011 - 15:37

Ανάμεικτα συναισθήματα και για τους αναβάτες της Honda με το αποτέλεσμα που είχαν στην Ιαπωνία. Τα δεδομένα δεν ήταν καλά για τους Casey Stoner και Αndrea Dovizioso, ωστόσο ο Dani Perdosa τα πήγε περίφημα και πήρε την πρώτη του νίκη στο Motegi, στην κατηγορία του MotoGP.

Οι αναβάτες του HRC δήλωσαν μετά τον τερματισμό.

Dani Pedrosa:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη, για την ομάδα η οποία δούλεψε καλά, για το HRC επειδή είναι η πρώτη φορά που κερδίζει η Repsol Honda στο Motegi και για εμένα επειδή κέρδισα για πρώτη φορά στον αγώνα, στα MotoGP. Ο αγώνας ήταν περίεργος στην αρχή με τους Stoner και Dovizioso να είναι πραγματικά γρήγοροι στους πρώτους γύρους, όμως ο Casey είχε πρόβλημα και ο Andrea μία ποινή διέλευσης για “jump start”.

Ήμουν μόνος εμπρός με τον Lorenzo να βρίσκεται πολύ κοντά μου αλλά πίεσα σε κάθε γύρο για να ξεφύγω. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή σε αυτή την πίστα έχω τόσο καλά όσο και κακά αποτελέσματα και κάποιους κακούς τραυματισμούς και το ότι κέρδισα είναι αφάνταστο.»

 

Casey Stoner:

«Όλο το Σαββατοκύριακο πήγε καλά για εμάς, το ίδιο και η εκκίνηση του αγώνα. Ήμουν μπροστά και άρχισα να δημιουργώ μια διαφορά. Ο Dovizioso οδηγούσε πολύ καλά με τα μαλακά ελαστικά και γνωρίζαμε ότι τα δικά μας θα απέδιδαν προς το τέλος του αγώνα. Όταν βγήκα στην πίσω ευθεία ένοιωσα να μου φεύγει η μοτοσυκλέτα, χτύπησα σε μια ανωμαλία της πίστας και έφυγαν τα χέρια μου από το τιμόνι. Ίσα που κατάφερα να κρατηθώ πάνω στην μοτοσυκλέτα. Πάτησα το φρένο αλλά δεν έπιασε και έπρεπε να το ξαναπατήσω και παραλίγο να πέσω.

Ευτυχώς δεν χτύπησα στον τοίχο στο τέλος της αμμοπαγίδας αλλά εκεί τελείωσε ο αγώνας για εμένα. Είναι κρίμα επειδή είχαμε μια μοτοσυκλέτα που μπορούσε να κερδίσει αλλά πρέπει να είμαι ευγνώμων επειδή μπόρεσα και ανέβηκα στο βάθρο. Ανυπομονώ για το Phillip Island. Πρέπει να προστατεύσω την πρωτοπορία μου στην βαθμολογία και θέλω να κερδίζω αγώνες, γι’ αυτό απογοητεύτηκα σήμερα.»

 

Αndrea Dovizioso:

«Δεν το πιστεύω. Ποτέ δεν έκανα άκυρη εκκίνηση στην καριέρα μου ως τώρα και μου συνέβη εδώ, σε έναν αγώνα που πίστευα ότι μπορώ να παλέψω για την νίκη. Δεν ξέρω γιατί η μοτοσυκλέτα κινήθηκε λίγο πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα, όμως το κατάλαβα και περίμενα την ποινή. Στους πρώτους γύρους είχα καλή αισθηση της μοτοσυκλέτας και πίεζα πολύ επειδή ήξερα ότι ήμουν ο μόνος οδηγός με μαλακά λάστιχα και πλησίαζα τον Stoner.

Τότε αυτός βγήκε εκτός και βρέθηκα πρώτος αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Όταν ξαναμπήκα στον αγώνα πίεσα πολύ αλλά δεν είναι το ίδιο όταν παλεύεις για την νίκη. Στους πέντε τελευταίους γύρους το πίσω ελαστικό έχασε την πρόσφυσή του και δεν μπορούσα να βγω γρήγορα από την στροφή. Τελικά ο Simoncelli με έφτασε. Είμαι απογοητευμένος επειδή θα μπορούσα να κερδίσω σήμερα, η διαφορά μου από τον Pedrosa είναι αυτή που χρειάστηκε για την ποινή διέλευσης. Ζητώ συγνώμη από την ομάδα καθώς έκανε πολύ καλή δουλειά. Είναι κρίμα και για τους βαθμούς στο Πρωτάθλημα.»

Επόμενο άρθρο »

Ito: «Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα»

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάμεικτα συναισθήματα στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA