• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ito: «Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα»
Τερμάτισε 13ος
Νέα 03/10/2011 - 15:54

Ο Shinichi Ito, ο οδηγός-δοκιμαστής του HRC, τερμάτισε 13ος στον αγώνα της πατρίδας του και δήλωσε περήφανος που τα κατάφερε. Ο ίδιος είπε σχετικά:

 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Honda. Μου έδωσαν την δυνατότητα να συμμετέχω με μια μοτοσυκλέτα του MotoGP πάλι και ελπίζω να έδωσα λίγο κουράγιο στους πληγέντες από την καταστροφή. Στόχος μου ήταν να τερματίσω και τα κατάφερα. Αν σκεφτούμε ότι ο σημερινός αγώνας δεν ήταν συνηθισμένος, είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είχα ένα πρόβλημα μετά την πτώση μου την Παρασκευή και έτσι το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν δύσκολο για εμένα. Θύμιζα συνεχώς στον εαυτό μου τον λόγο για τον οποίο συμμετέχω και ήξερα ότι δεν έπρεπε να τα παρατήσω. Προς το τέλος σημείωσα ταχύτερους γύρους και χαίρομαι γι’ αυτό.

Η σημερινή μου εμπειρία θα συμβάλλει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας των 1000cc. Προς το παρόν δεν έχω σχέδια να ξαναλάβω μέρος σε έναν αγώνα μοτοσυκλετών αλλά αν λάβω μέρος σε έναν αγώνα αυτοκινήτων, στην κατηγορία GT300 του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος, θα ήθελα να είναι και πάλι με Honda.»

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Έκανα βλακώδη εκκίνηση»

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρά αλλά και απογοήτευση στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA