• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάμεικτα συναισθήματα στην Yamaha
Γλυκιά αίσθηση για τον Lorenzo, πικρή για τον Spies
Νέα 03/10/2011 - 14:52

Οι αναβάτες της Yamaha έφυγαν με ανάμεικτα συναισθήματα από την Ιαπωνία. Ο Jorge Lorenzo ήταν δεύτερος και ο Ben Spies έκτος σε έναν αγώνα που είχε έντονο ενδιαφέρον με όσα έγιναν. Ο Ισπανός κατάφερε να παραμείνει δεύτερος στην βαθμολογία ενώ ο Spies, αν και εκκίνησε καλά, χτυπήθηκε από τον Valentino Rossi και αναγκάστηκε να βγει εκτός πίστας και όταν ξαναμπήκε ήταν τελευταίος. Οι δύο οδηγοί δήλωσαν σχετικά:

 

Jorge Lorenzo:

«Δεν περίμενα να γίνει ένας τόσο περίεργος αγώνας. Ο Stoner έχασε τη γραμμή του και ο Dovizioso είχε ποινή διέλευσης. Υπολόγιζα ότι θα πάλευα με τον Pedrosa όμως τα δεδομένα ήρθαν καλύτερα γι’ αυτόν. Ήταν αποφασισμένος για την νίκη και οδηγούσε συνεχώς καλύτερα, δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω. Το να κερδίσω τον Τίτλο πλέον είναι σχεδόν αδύνατο, υπάρχουν μόνο μικρές πιθανότητες. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου που δούλεψε σκληρά για να κάνει ανταγωνιστική την μοτοσυκλέτα και σε όλους τους Ιάπωνες που ήρθαν να μας υποστηρίξουν.»

 

Ben Spies:

«Ήταν μια γλυκόπικρη αίσθηση αυτός ο αγώνας για εμάς. Κάναμε μια καλή εκκίνηση και η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλή. Βρέθηκα τρίτος και τότε χτυπήθηκα από πίσω. Όταν βγήκα στην αμμοπαγίδα δεν είχα καλό έλεγχο και προσπάθησα να την ελέγξω. Όταν ξαναμπήκα στην πίστα ήξερα ότι υπάρχουν κάποιοι οδηγοί που μπορούσα να προσπεράσω για να πάρω μερικούς βαθμούς. Έβαλα το κεφάλι κάτω, πίεσα και ήλπιζα να μπω στη δεκάδα.

Τελικά τερμάτισα έκτος και αυτό ήταν πολύ θετικό. Είναι κρίμα επειδή εάν η πίστα ήταν καθαρή και δεν είχα την σύγκρουση θα πάλευα για το βάθρο. Όμως έτσι είναι οι αγώνες. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν, είναι κρίμα αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.»

Επόμενο άρθρο »

Χαρά αλλά και απογοήτευση στην Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Στα 104,882 ευρώ η οικονομική βοήθεια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA