• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi 125cc Αγώνας: Νικητής ο Zarco
Επιτέλους, πήρε την πρώτη του νίκη σε GP
Νέα 02/10/2011 - 07:51

Έπειτα από πολλές απογοητεύσεις και τερματισμούς στη δεύτερη θέση, o Johann Zarco (Preliminary AirAsia-Ajo) πήρε την πρώτη του νίκη στην κατηγορία των 125cc, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Γάλλος αναβάτης, ο οποίος ξεκίνησε από την pole position, έκανε έναν αγώνα χωρίς λάθη και σταδιακά δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας την οποία διατήρησε ως το τέλος. Έτσι πλησίασε τον Nicolas Terol (Bankia Aspar) στην βαθμολογία και η μεταξύ τους διαφορά είναι πλέον 31 βαθμοί.

 

Θυμίζουμε ότι o Ζarco έφτασε δύο φορές κοντά στην πρώτη θέση φέτος αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν στην Καταλονία, όπου ένα παράνομο προσπέρασμα του κόστισε 20 δευτερόλεπτα ποινής, και η δεύτερη στη Γερμανία όπου χρειάστηκε photo-finish για να αναδειχτεί νικητής ο Faubel.

 

Aμέσως μετά την εκκίνηση του Ιαπωνικού GP, ο Terol προσπέρασε τον Zarco, όμως ο δεύτερος του ανταπέδωσε την κίνηση στον 14ο γύρο και τέθηκε επικεφαλής. Έτσι ο Terol τερμάτισε δεύτερος με διαφορά 5.900 δευτερόλεπτα. Τρίτος ήταν ο Ηector Faubel, o ομόσταυλος του Ισπανού αναβάτη με διαφορά 13.605 δευτερόλεπτα.

 

Τέταρτος τερμάτισε ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) ο οποίος έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα. Ο νεαρός αναβάτης ξεκίνησε τον αγώνα από το τέλος επειδή δεν κατάφερε να συμπληρώσει το γύρο προθέρμανσης όταν έσπασε η αλυσίδα της μοτοσυκλέτας του. Πέμπτος ήταν ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) και έκτος, με ελάχιστη διαφορά, ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport). Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica), Adrian Martin (Bankia Aspar), Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) και Alessandro Tonucci (Team Italia FMI).

 

Σε ό,τι αφορά τις άτυχες στιγμές των αναβατών, ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη ενώ πάλευε για την τέταρτη θέση. Επίσης οι Josep Rodriguez (Blusens by Paris Hilton Racing) και Luis Salom (RW Racing GP) συγκρούστηκαν μεταξύ τους, έπεσαν, αλλά δεν έπαθαν το παραμικρό και συνέχισαν στον αγώνα. 

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2 Αγώνας: Ο Ιannone πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Japan: Stoner – Lorenzo στο Ζέσταμα, 4ος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA