• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2 Αγώνας: Ο Ιannone πρώτος
Έπειτα από εκπληκτική μάχη με τον Marquez
Νέα 02/10/2011 - 08:56

Ο Andrea Iannone (Speed Master) πήρε την τρίτη νίκη για φέτος καθώς κέρδισε στο Ιαπωνικό Grand Prix, έπειτα από μια έντονη μονομαχία με τον Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), η οποία κράτησε σε όλο τον αγώνα. Μάλιστα στη μάχη για την πρώτη θέση ενεπλάκη και ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ο οποίος όμως έμεινε πιο πίσω τελικά. Έτσι ο Iannone ήταν αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία, αφήνοντας δεύτερο τον Marquez με διαφορά 1.999 δευτερόλεπτα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο νεαρός Ισπανός πέρασε επικεφαλής της βαθμολογίας στην κατηγορία, με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον Bradl.

 

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), ο οποίος τα πήγε πολύ καλά όλο το Σαββατοκύριακο, και στην τέταρτη ο Stefan Bradl ο οποίος προσπάθησε να ανέβει στο βάθρο αλλά δεν τα κατάφερε. Η διαφορά των δύο στον τερματισμό ήταν πολύ μικρή.

 

Πέμπτος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project), ο οποίος επίσης προσπάθησε για την τρίτη θέση, και έκτος τερμάτισε ο Alex de Angelis (JiR Moto2).

Τη δεκάδα στο Ιαπωνικό Grand Prix συμπλήρωσαν οι Bradley Smith (Tech 3 Racing), Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Esteve Rabat (Blusens-STX) και Mika Kallio (Marc VDS Racing).

 

Άτυχοι στον αγώνα ήταν οι Jordi Torres (Mapfre Aspar), Raffaele De Rosa (NGM Forward Racing), Ricky Cardus (QMMF Racing Team), Axel Pons (Pons HP 40) και Yuki Takahashi (Gresini Racing) οι οποίοι έπεσαν.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Japan: O Pedrosa νικητής στον Αγώνα των ευκαιριών

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi 125cc Αγώνας: Νικητής ο Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA