• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan: Stoner – Lorenzo στο Ζέσταμα, 4ος ο Rossi
Πιο κρύος ο καιρός σήμερα
Νέα 02/10/2011 - 04:30

Το πρωινό Ζέσταμα στην πίστα του Motegi έγινε κάτω από σχετικά κρύες συνθήκες με θερμοκρασία αέρα στους 18ο Κελσίου και ασφάλτου μόλις στους 22, τις χαμηλότερες του τριημέρου, μέχρι στιγμής. 

Όλοι οι οδηγοί χρησιμοποίησαν το πιο μαλακό πίσω ελαστικό και αν η θερμοκρασία δεν αυξηθεί σημαντικά μέχρι τις 3 η ώρα το μεσημέρι – τοπική ώρα – υπάρχει πιθανότητα κάποιοι να χρησιμοποιήσουν αυτήν την επιλογή και για τον αγώνα.

 

Ο Jorge Lorenzo μπήκε στο Ζέσταμα με κέφια και τελικά πήρε την 2η θέση με χρόνο 1:46.620. Ο “συνήθης ύποπτος” Casey Stoner λίγο αργότερα έγραψε 1:46.348 και πήρε την 1η θέση, δείχνοντας την δύναμή του και εδώ.

Ο Marco Simoncelli με την εργοστασιακή του Honda άφησε υποσχέσεις για κάτι καλό με τον 3ο χρόνο, ενώ πίσω του ο τελευταίος από τους οδηγούς που κατέβηκαν το 1'47'' είναι ο φίλος του Valentino Rossi που σίγουρα χάρηκε με τον 4ο ταχύτερο χρόνο, αλλά και τις πιο κρύες συνθήκες, που ως γνωστόν ευνοούν την Ducati.

O Ben Spies στην 5η θέση, μπροστά από τους Pedrosa & Dovizioso, θέλει να δώσει μια μάχη για το βάθρο. Οι εργοστασιακοί Hayden & Bautista ακολουθούν, ενώ πρώτος δορυφορικός οδηγός είναι ο Crutchlow στην 10η θέση.

Στον τομέα της τελικής ταχύτητας ο Stoner και η Honda του έγραψαν 295.1 χαω, με 2η αυτή του Dovi με 292.6, ενώ η Μ1 του Lorenzo είναι και πάλι σχεδόν 8 χαω κάτω στα 287.5. Ο Rossi με 290.2 έχει την 4η τελική.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi 125cc Αγώνας: Νικητής ο Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Στιγμές από το Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA