• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ηonda CBR1000RR του 2012
Οι πρώτες φωτογραφίες
Νέα Αγοράς 20/08/2011 - 19:45

Όσοι περίμεναν μια σημαντική αλλαγή στη γνωστή superbike της Honda μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Από τις πρώτες φωτογραφίες, δεν φαίνεται να υπάρχει ο νέος V4 κινητήρας της Ιαπωνικής εταιρείας και οι όποιες διαφορές είναι κυρίως κοσμητικές. Άλλωστε σε ρεπορτάζ για τα WSBK του 2012, είχαμε γράψει πρώτοι ότι η Honda παρουσίασε στις ομάδες τα σχέδια της νέας αυτής CBR1000RR στην αγωνιστική της μορφή, τον Ιούνιο, οπότε ήταν δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει κάτι συνταρακτικό, όπως ένα V4 στην παραγωγή, τουλάχιστον όχι ακόμη!


Απ’ όσο μπορούμε να διακρίνουμε, οι αλλαγές στην Fireblade για το 2012 αφορούν το νέο πιο γωνιώδες εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας, νέους χρωματισμούς (συμπεριλαμβανομένου και αυτού του HRC) αλλά και κάποια στοιχεία, όπως το νέο ψαλίδι της Showa. Γενικά, θα λέγαμε ότι η CBR1000RR έχει επανασχεδιαστεί, έχει πιο επιθετικούς στην όψη προβολείς και καλύτερη αεροδυναμική.  

 

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή για τα μηχανικά μέρη της. Πάντως όσοι γνωρίζουν, δεν αποκλείουν να υπάρχει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, νέα ηλεκτρονική μονάδα και καινούργιο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και ABS.

Επόμενο άρθρο »

Video: H Honda CBR1000RR του 2012

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE T-SHIRT AFTER RACE

Χορηγοί