• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Bridgestone κερδίζει σε συγκριτικό τεστ ελαστικών
Το Battlax BT-016 Pro Hypersport ασφαλέστερο στο βρεγμένο
Νέα Αγοράς 30/06/2011 - 13:05

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Bridgestone, ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων MotoGP, κέρδισε ακόμα ένα «πόντιουμ», στις 5 Μαΐου, με την έκδοση των αποτελεσμάτων του τεστ ελαστικών 2011, από το γερμανικό περιοδικό, PS motorcycle sport magazine 2011. 

Το ανεξάρτητο και ευρείας κλίμακας τεστ PS των κορυφαίων σπορ ελαστικών μοτοσυκλέτας, περιλαμβανομένων των τριών καθιερωμένων, κορυφαίων ονομάτων, έδειξαν ότι το νέο Battlax BT-016 Pro Hypersport της Bridgestone είναι το ελαστικό δρόμου που κέρδισε. Με τον γρηγορότερο χρόνο γύρου και την μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος (48.2 μέτρα από 100 χλμ/ώρα), το BT-016 Pro Hypersport ήταν ο ξεκάθαρος νικητής στο βρεγμένο και γενικά ο συνολικός νικητής του τεστ.

 

«Το BT-016 Pro κερδίζει την αξιολόγηση στη βροχή και προσφέρει μία απόλυτα ισορροπημένη και αρμονική εντύπωση» συμπεραίνει το περιοδικό PS.

Η πλήρης αξιολόγηση σε στεγνό και βρεγμένο, με διάσταση 120/70 ZR 17 (εμπρός) και 180/55 ZR 17 (πίσω) και ένα Honda CBR 600 RR με ABS διεξήχθη σε μία διεθνή πίστα δοκιμών στη νότια Ευρώπη, την άνοιξη του 2011. Το Battlax BT-016 σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους ενθουσιώδεις των σπορ μοτοσυκλετών την ευκαιρία να απολαύσουν τις συναρπαστικές επιδόσεις πρόσφυσης, που επιτυγχάνει η τεχνολογία γόμας MotoGP της Bridgestone πολλαπλών τμημάτων.

 

Το οπίσθιο, που συνδυάζει την πλέον πρόσφατη κατασκευή της Bridgestone με την τεχνογνωσία του σχεδιασμού πέλματος, χαρίζει στο BT-016 Pro Hypersport εξαιρετική αίσθηση επαφής, σταθερότητα και πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

«Χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες του MotoGP, το BT-016 Pro παρέχει ένα αληθινό πλεονέκτημα στις επιδόσεις στο βρεγμένο για τις μοτοσυκλέτες hypersport και roadster» δηλώνει ο David Lecat, Γενικός Δ/ντης Ελαστικών Μοτοσυκλέτας, στη Bridgestone Europe.

«Συνδυάζοντας τον τέλειο χειρισμό και την εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες το BT-016 Pro θα ικανοποιήσει όλους τους αναβάτες. Τι είναι καλύτερο από το να οδηγείς για την ευχαρίστηση σου, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια σου;»

Επόμενο άρθρο »

VR46 Monster limited edition

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE PARASCHIENA WAVE CON SCAPOLE

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA