• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρεις νίκες στη σειρά για το Bridgestone BT-016 Pro
To νέο σπορ ελαστικό
Νέα Αγοράς 25/06/2011 - 10:22

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Ένα τρίτο, στη σειρά, γερμανικό περιοδικό μοτοσυκλέτας επιβράβευσε το νέο Battlax BT-016 Pro Hypersport. Στο τεύχος Ιουνίου, το περιοδικό MO «υποστηρίζει» το BT-016 Pro μετά από μία αξιολόγηση στα όρια με το νέο σπορ ελαστικό κορυφαίου ανταγωνιστή.

«Εάν υπάρχει μία λέξη, η οποία συνοψίζει το πρόσφατο ελαστικό της Bridgestone, αυτή είναι η λέξη “PRO”. Μόλις τρία γράμματα, που κάνουν όμως τεράστια διαφορά» γράφει το περιοδικό MO, μετά από μια δοκιμή 1,400 χιλιομέτρων με μια Triumph Street Triple.

 

Αυτό είναι η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για το BT-016 Pro στις συμμετοχές του σε ανεξάρτητες δοκιμές. Τον Μάιο, τα περιοδικά PS και Motorrad έστεψαν το BT-016 Pro πρωταθλητή στο βρεγμένο και από κοινού συνολικό νικητή των δοκιμών.

 

Ειδική μνεία στον χειρισμό και τη διάρκεια ζωής

H δοκιμή του περιοδικού MO ξεχωρίζει ιδιαίτερα τον εξαιρετικό χειρισμό στο στεγνό και τις στροφές του BT-016 Pro, με την σύνθεση γόμας τριών τμημάτων και το πολυμερές RC, που βελτιώνουν την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας:

«Το Bridgestone δεν παραλείπει να μας εντυπωσιάσει. Ζεσταίνεται εύκολα και γίνεται εύκαμπτο, εξασφαλίζοντας εξαιρετικό χειρισμό. Όταν πρόκειται για την απαιτούμενη δύναμη στο τιμόνι, νιώθεις ότι το ελαστικό βρίσκεται επάνω σε μια κόψη του ξυραφιού, έτοιμο πάντα να αλλάξει κατεύθυνση ανά πάσα μια στιγμή.

Εν ριπή οφθαλμού, μπορείτε να νιώσετε άνετα και καθησυχαστικά. Το ελαστικό χαράσσει την πορεία του στις στροφές με ευκολία.»

 

Το περιοδικό εντυπωσιάστηκε, επίσης, από τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του νέου BT-016 Pro:

«Διπλασίασαν τη διάρκεια ζωής του εμπρόσθιου ελαστικού, όπως ακριβώς είχαν προβλέψει οι άνθρωποι της Bridgestone, ενώ βελτιώθηκε και η διάρκεια ζωής του οπίσθιου ελαστικού.»

 

Το Bridgestone οδεύει προς τη νίκη

Αυτή η δοκιμή του περιοδικού MO καλύπτει το στεγνό κομμάτι της αξιολόγησης. Η πλήρης δοκιμή με το βρεγμένο θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες. Οι επιδόσεις στο βρεγμένο είναι ένα κριτήριο, στο οποίο το ελαστικό έχει ήδη κερδίσει τις κορυφαίες διακρίσεις από τα περιοδικά PS και Motorrad. Όπως γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό MO: 

«Πρόκειται για ένα ελαστικό ιδανικό για όσους έχουν μανία με την ακρίβεια και το οποίο μπορεί να ανταπεξέρθει θαυμάσια με ό,τι κι αν φέρει μπροστά σας ο ανοιχτός δρόμος. Εάν κρατηθεί το ίδιο καλά και στις συνθήκες στο βρεγμένο, τότε το Bridgestone οδεύει προς τη νίκη.» 

Η μόνη κριτική, που έκανε το περιοδικό MO αφορά στο όνομα του ελαστικού:

«Προσωπικά, πιστεύουμε ότι το BT-016 PRO με τις λαμπρές επιδόσεις του, είναι τόσο καλό, που θα άξιζε ένα εντελώς δικό του όνομα.»

 

Σχολιάζοντας το άρθρο του περιοδικού MO, ο Norio Ishikawa, Διευθυντής Προϊόντων στον τομέα της Μοτοσυκλέτας στην Bridgestone Europe, δήλωσε 

«Πρόκειται για 3 στα 3 θετικά αποτελέσματα δοκιμών για το νέο BT-016 Pro της Bridgestone. Μάλιστα αυτή η δοκιμή δείχνει, επίσης, ότι ένα κορυφαίο στην κατηγορία του σούπερ σπορ ελαστικό μπορεί να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.»

Επόμενο άρθρο »

Kymco MXU 300R

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE PORTACHIAVI DAINESE MTL CF30

Χορηγοί