• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Έχουμε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα, αλλά…»
Θέλει να κερδίσει εννέα αγώνες και φέτος
Νέα 07/02/2011 - 12:00

Ο Jorge Lorenzo, ο οποίος βρέθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στην Sepang, δήλωσε ότι η M1 είναι μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα, ωστόσο θέλει δουλειά ακόμα για να μπορέσει να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Honda.

Αν και ο Lorenzo ήταν μόλις 0,088 του δευτερολέπτου πίσω από τον Marco Simoncelli (που ήταν πρώτος), θεωρεί ότι πρέπει να βελτιωθούν κάποια σημεία για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και να κερδίσει όχι μόνο τον Παγκόσμιο Τίτλο αλλά να ισοφαρίσει τις εννέα νίκες τις οποίες σημείωσε πέρσι. Ο Lorenzo είπε σχετικά:

«Αισθάνομαι πολύ καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα, η οποία έχει εξελιχθεί, ωστόσο πρέπει να βελτιώσουμε κάποια σημεία όπως και πέρσι, για παράδειγμα την απόδοση του κινητήρα και την πρόσφυση του πίσω τροχού. Η τελική ταχύτητα είναι ικανοποιητική όμως (η μοτοσυκλέτα) πρέπει να αποκτήσει καλύτερη ρεπρίζ με την δεύτερη και την τρίτη σχέση στο κιβώτιο.

Όλοι θέλουν μια καλύτερη μοτοσυκλέτα, είναι λογικό. Η δική μας είναι πολύ καλή, θέλω να κερδίσω τον ίδιο αριθμό αγώνων όπως και το 2010 αλλά αυτό είναι δύσκολο προς το παρόν. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι στην Hοnda φαίνεται να έχουν λύσει τα προβλήματα και μπορούν και φρενάρουν πιο αργά, κινούνται γρηγορότερα στις στροφές και έχουν καλύτερη επιτάχυνση. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος», τόνισε.

 

O J. Lorenzo αναφέρθηκε και στην επίδοση του Simoncelli στην Sepang και δήλωσε:

«Ο Simoncelli βελτιώθηκε και είναι προφανές ότι η Honda του είναι καλύτερη από πέρσι. Το γεγονός ότι ήταν ταχύτερος από τον Dani (Pedrosa) και τον Casey (Stoner) σημαίνει ότι οδηγεί πάρα πολύ καλά,» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Επόμενο άρθρο »

Pernat: O πραγματικός Rossi θα έτοιμος σε 5-6 αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ηοpkins ξανά στο MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα