• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ηοpkins ξανά στο MotoGP;
Ο οδηγός της Suzuki μπορεί να τρέξει κάποιον αγώνα ως έκτακτος
Νέα 07/02/2011 - 04:04

 

Όταν το 2009 συναντήσαμε στον αγώνα της Monza τον John Hopkins, που αγωνιζόταν στα World Superbikes με την ομάδα Stiggy Racing Honda, ο Αγγλο-Αμερικανός μας είπε ότι δεν ήθελε να ξαναγυρίσει στο MotoGP, εκτός εάν έβρισκε μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα από την Kawasaki με την οποία αγωνιζόταν το 2008.

Βέβαια από τότε ο Hopkins έχασε και το τρένο των WSBK και τώρα θα συμμετέχει με την Suzuki στο BSB, το Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes. Αυτό όμως μπορεί να του δώσει μια θέση και στο MotoGP φέτος! Ως έκτακτου οδηγού (wildcard) της παλιάς του ομάδας της MotoGP Rizla Suzuki team.

Ο μάνατζερ της ομάδας Paul Denning, επιβεβαίωσε ότι ο «Hopper» θα συμμετάσχει εκτάκτως στον αγώνα των World Superbike ως wildcard στον αγώνα που θα γίνει στο Donington Park, πριν από το ξεκίνημα της σεζόν για τα British Superbikes.

Σε ερώτηση για το αν ο Αγγλο-Αμερικανός θα αγωνιστεί και με μοτοσυκλέτα Suzuki MotoGP, ο Denning είπε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο και άφησε υπονοούμενα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ευπρόσδεκτο. Ίσως ο μάνατζερ να θέλει να αφήσει ακόμη περισσότερο ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, γνωρίζοντας ότι από τη μια μεριά η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας με έναν μόνο οδηγό δεν είναι εύκολη υπόθεση και από την άλλη ότι σε ενδεχόμενη πτώση ή άλλο πρόβλημα του Bautista, o Hopkins φαντάζει η καλύτερη λύση για αντικαταστάτης.

Είδωμεν!

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Έχουμε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα, αλλά…»

« Προηγούμενο άρθρο

Πάρτι για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα