• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
M. Biaggi: «Καλύτερα να πηγαίναμε κάπου πιο ζεστά!»
Δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις δοκιμές
Νέα 29/01/2011 - 12:52

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο Portimao δεν άρεσαν στον Max Biaggi ο οποίος, σε δηλώσεις του, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του επειδή τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενε ο ίδιος και η ομάδα.

«Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν όμως δεν ήταν πολύ χρήσιμες εξαιτίας της κακοκαιρίας» είπε απερίφραστα ο Ιταλός. «Το να κάνεις δοκιμές τον Ιανουάριο ενέχει ρίσκο καθώς δεν ξέρεις τι καιρό θα κάνει, ακόμα και στις χώρες της νότιας Ευρώπης. Βεβαίως, πάντα πρέπει να υπολογίζεις και το κόστος, όμως πρέπει να επαναθεωρήσουμε κάποια δεδομένα», επεσήμανε.

 

Αναφορικά με τα αποτελέσματα από τις δοκιμές στην Πορτογαλική πίστα ο Biaggi δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορέσαμε να κάνουμε τη δουλειά που θέλαμε. Την πρώτη ημέρα ρυθμίσαμε την μοτοσυκλέτα όπως πρέπει να είναι στο Philip Island και θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποιες αλλαγές τις επόμενες δύο ημέρες. Δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουμε και δεν είχε νόημα να ρισκάρουμε λίγο πριν αρχίσει η αγωνιστική χρονιά. Ουσιαστικά, έχω να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα από τις 2 Δεκεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι θα έχω μείνει άπραγος όταν αρχίσει το Πρωτάθλημα», διευκρίνισε.

 

Σε ερώτηση για το πώς είδε την επίδοση των υπόλοιπων αναβατών, ο Biaggi είπε:

«Η ομάδα της Kawasaki βελτιώθηκε πολύ ενώ και η Ducati φαίνεται να έχει εξελιχθεί χάρη στον Carlos Checa. Επίσης, η Yamaha και η Honda είναι πάντα ανταγωνιστικές και όλα δείχουν ότι εφέτος ο συναγωνισμός θα είναι έντονος.»

Επόμενο άρθρο »

Nicky Hayden: «Αγαπητό ημερολόγιο…»

« Προηγούμενο άρθρο

BMW Motorrad Motorsport: Ο παλιός είναι αλλιώς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα