• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW Motorrad Motorsport: Ο παλιός είναι αλλιώς
Η εργοστασιακή ομάδα των WSBK έκανε ιδιωτικές δοκιμές
Νέα 29/01/2011 - 23:55

 

Ενώ όλες οι άλλες ομάδες και οι εργοστασιακοί οδηγοί των WSBK βρέθηκαν στο Portimao για το γνωστό τριήμερο τεστ που παρακολουθήσαμε μαζί μέσα από το site μας, η BMW Motorrad Motorsport Superbike team, η εργοστασιακή ομάδα δηλαδή του Γερμανικού εργοστασίου, έκανε το δικό της ιδιωτικό τριήμερο τεστ στην πίστα του Eastern Creek, στην ζεστή αυτόν τον καιρό Αυστραλία.

O έμπειρος Troy Corser και ο «νέος» Leon Haslam δούλεψαν πάνω στην πρόσφυση των ελαστικών, τα ηλεκτρονικά και τις ρυθμίσεις και ο Corser έμεινε πολύ ευχαριστημένος, ειδικά από το γεγονός ότι με χρόνο 1:29.5, σημείωσε νέο ρεκόρ πίστας. Ο Haslam από τη μεριά του φάνηκε προβληματισμένος, αφού έμεινε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του, με καλύτερο χρόνο στο 1:30.5.

 

«Είναι ευχαριστημένος με την πρόοδο που κάναμε στην μοτοσυκλέτα. Δουλέψαμε στα ηλεκτρονικά, στην πρόσφυση και την ενεργοποίηση του πίσω τροχού. Σε όλους τους τομείς κάναμε κάποια καλά βήματα. Δοκίμασα επίσης κάποιες ρυθμίσεις στο πλαίσιο, την γεωμετρία και στο πιρούνι. Συγκεντρωθήκαμε σε αυτούς τους τομείς, για να μας δώσουν πληροφόρηση και να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε σε παρόμοιες καταστάσεις. Οι χρόνοι γύρου βελτιωνόταν συνεχώς, όσο η μοτοσυκλέτα γινόταν καλύτερη και η πίστα πιο καθαρή. Ο τελικός χρόνος που κάναμε σχετικά άνετα, είναι πολύ καλός για αυτήν την πίστα,» είπε ο Corser.

 

Ο 40χρονος Αυστραλός λοιπόν, έδειξε τον δρόμο στον 27χρονο Βρετανό, αλλά και οι δύο έδωσαν καλές υποσχέσεις στους ανθρώπους της BMW.

Επόμενο άρθρο »

M. Biaggi: «Καλύτερα να πηγαίναμε κάπου πιο ζεστά!»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Portimao 3η ημέρα: Πρώτος ο Xaus στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα