• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός MotoGP η Aprilia, προς το παρόν
Ο ιδιοκτήτης της Ιταλικής εταιρίας ΔΕΝ ανοίγει τα χαρτιά του
Νέα 24/09/2010 - 02:19

Ο Roberto Colaninno, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας που έχει αναλάβει εκτός από την Alitalia, τις τύχες του γκρουπ της Piaggio, στο οποίο ανήκει και η Aprilia, έχει ερωτηθεί αρκετές φορές για το ενδεχόμενο της επιστροφής της Aprilia στο MotoGP και συνήθως οι απαντήσεις του ήταν διφορούμενες. 

Κάποιοι από τους ντίλερ της Ιταλικής φίρμας θυμούνται τα λόγια του πριν από 4 χρόνια στην παρουσίαση του πρώτου πρωτότυπου της RSV4: «Με αυτήν τη μοτοσυκλέτα θα μπούμε στο MotoGP», είχε πει τότε.

Αργότερα η πρακτική του εργοστασίου δεν επέτρεψε αυτό να γίνει πραγματικότητα, αλλά προχώρησε στη συμμετοχή στα WSBK.

Τώρα ο Colaninno δήλωσε: «Προς το παρόν δεν έχουμε διάθεση να κάνουμε κάτι τέτοιο», στη σχετική ερώτηση Ιταλών συναδέλφων, αφού οι φήμες λένε ότι το 2012 με τα 1000 κυβικά, η Ιταλική φίρμα θα επιστρέψει στο κορυφαίο Πρωτάθλημα.

To αφεντικό της Αprilia παρουσιάζοντας τη στρατηγική του Piaggio Group είπε για τις μοτοσυκλέτες παραγωγής: «Θέλουμε να βάλουμε την Aprilia στην αγορά της Ασίας με σκούτερ και παπιά. Οι μοτοσυκλέτες της Aprilia και της Moto Guzzi θα μελινουν κυρίως για την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική αγορά, όπου ελπίζουμε να αυξήσουμε το μερίδιό μας από το 7% στο 10%».

Βέβαια η δήλωση αυτή ΔΕΝ αποκλείει το ενδεχόμενο της επιστροφής το 2012 και μάλλον ο έξυπνος επιχειρηματίας δεν ήθελε μια δήλωσή του ως προς το αγωνιστικό μέλλον, να κλέψει τη δημοσιότητα από το θέμα της ανάπτυξης της φίρμας στις αγορές του κόσμου.

Έτσι θεωρούμε ότι το θέμα θα απαντηθεί μέσα στο 2011, όταν μάλιστα οι κατάσκοποι θα ανακαλύψουν τα πρωτότυπα των 1000cc που θα δοκιμάζονται για το MotoGP.

Προς το παρόν η RSV4 πάει καλά στις πίστες όλου του κόσμου, είτε ως αγωνιστική στα χέρια του Biaggi, είτε ως παραγωγής στα track day ακόμη και των ελληνικών πιστών!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon 125cc - Σε απολογία o Krummenacher

« Προηγούμενο άρθρο

Όλα για τον Biaggi, από την Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα