• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 125cc - Σε απολογία o Krummenacher
Θέλω αυτή την στιγμή να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον Marc
Νέα 24/09/2010 - 11:36

Απολογία συγνώμης κατάθεσε ο Randy Krummenacher έπειτα από το ατύχημα που προκάλεσε στην κατηγορία των GP125 στην πίστα της Aragon. Ο Ελβετός αναβάτης έχασε την πρόσφυση στον εμπρός τροχό της μοτοσυκλέτας του στην πρώτη στροφή του αγώνα στην πίστα της Aragon και κατά την πτώση του παρέσυρε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Marc Marquez. Το συγκεκριμένο γεγονός έστειλε τον Marquez πίσω στο pit box της ομάδας του ως θεατή του αγώνα που τελικά έχασε και δύο θέσεις στην βαθμολογία.  

 

Ο Ελβετός οδηγός κατέθεσε γραπτή απολογία αναφέροντας πόσο πολύ λυπάται για το λάθος του και την βεβιασμένη ενέργειά του στον αγώνα της Aragon.  

 

“Δεν έχω πολλά να πω. Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ για τον Marc και την ομάδα του. Τους ζήτησα συγνώμη αμέσως μετά το πέρας του αγώνα. Έπεσα στην πρώτη στροφή και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως συνέβη αυτό. Ίσως να με χτύπησε κάποιος από πίσω. Σίγουρα δεν είχα καμία πρόθεση να στείλω τον Marc εκτός αγώνα. Παρόλο ότι ξεκίνησα καλά και όλα πήγαν καλά στο φρενάρισμα της πρώτης στροφής μέχρι το σημείο που υπήρχε διαθέσιμος χώρος μπροστά μου, γιατί μετά οι οδηγοί έκλεισαν την πόρτα και αναγκάστηκα να περάσω πάνω από το βιράζ. 

 

Εκείνη την στιγμή έχασα τον εμπρός τροχό, πράγμα που είναι δύσκολο να σε κάνει να αποφύγεις την πτώση. Έτσι έχουν τα πράγματα και θέλω αυτή την στιγμή να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον Marc.” 

 

Σημειωτέων δε ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό του αγώνα στα GP125, ο Krummenacher σήκωσε την μοτοσυκλέτα του και συνέχισε τον αγώνα, ωστόσο αργότερα οι κριτές του έβγαλαν μαύρη σημαία.

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Χαρούμενος με την μεταγραφή Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός MotoGP η Aprilia, προς το παρόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα