• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν έγινε ρεκόρ θεατών! Λάθος μέτρηση το χθεσινό νούμερο
181,289 οι θεατές!
Αγώνες 30/04/2024 - 00:42

Η Παρακολούθηση του GP της Ισπανίας του 2024 όπου το MotoGP™️ δημοσίευσε την είδηση ​​ότι η διοργάνωση που έγινε είχε το Grand Prix με τις περισσότερες συμμετοχές από ποτέ, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών.

Υπήρξε λάθος υπολογισμός στους αριθμούς προσέλευσης και με την προθυμία για να γιορτάσουν την ατμόσφαιρα στην εκδήλωση, δημοσιεύθηκε με λανθασμένα στοιχεία λίγο πριν από τον Αγώνα MotoGP™️.  Η διοργάνωση ζητάει συγγνώμη για το λάθος.

Ο σωστός αριθμός θεατών το Σαββατοκύριακο για τη διοργάνωση είναι 181.289, που δεν είναι νέο ρεκόρ, αλλά το καθιστά το Grand Prix με τις καλύτερες παρουσίες στη Jerez για σχεδόν μια δεκαετία, συνεχίζοντας τη θετική τάση του κοινού και των αριθμών συμμετοχής που απολαμβάνει αυτή τη στιγμή το άθλημα.

Το Ισπανικό GP του 2024 θα είναι επίσης μέσα στις λίστες αναπαραγωγής “Best Of” για πολλά χρόνια μετά από μια κλασική σύγκρουση των τιτάνων όλων των εποχών. Ελπίζουμε όλοι όσοι παρακολούθησαν το GP σε όλο τον κόσμο να απόλαυσαν το απίστευτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στην Ανδαλουσία.

Το MotoGP™️ κατευθύνεται για το επόμενο Le Mans, το οποίο διατηρεί πλέον το ρεκόρ ως οικοδεσπότης της διοργάνωσης με την μεγαλύτερη προσέλευση στην ιστορία του MotoGP™️ χάρη στα 278.805 άτομα που παρακολούθησαν το Γαλλικό Grand Prix του 2023.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Ο Diggia στην 1η θέση περνώντας τον Viñales

« Προηγούμενο άρθρο

Το GP της Ισπανίας σε αριθμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα